Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Játszottál már vele? Elkezdem sorolni, de vigyázz erős lesz.
-Ugrok ki templom ablakán, mögöttem lévő társamat már elkaszálja a golyózápor, visszanézek rá és: Feje ez ablakpárkányban eltűnve, lába az égnek állva és pörög körbe mint egy búgócsiga.
-Társam haldoklik, másodpercekig ordibál körülöttem, hogy segítsek neki. Állítólag haldoklik, de úgy fut körülöttem, hogy követni se bírom. Egyszer csak összeesik és meghal, de a hangja tovább jön. A haldoklókat nem lehet lelőni, még a gránáttól se halnak meg.
-Sniper: Mi az, hogy a távolság függvényében állítsam a scope-ot???
Könyörgöm 1945-öt írunk. Ne, hogy már ilyet lehessen csinálni egy játékban. Bulletdrop az van, és jól is működik ahogy eddig láttam, de ezzel az után állítással az egész elveszti az értelmét.
-Legnehezebb fokozaton pöppet idegesítő, hogy spam után éppen csak fel tudom mérni, hogy mivel éledtem fel és hol vagyok előző pozíciómhoz képest... és máris meghalok.
-MG különböző lövésmódjai kicsit kiakasztóak.
-Miért van az, hogy néha nem halnak meg az ellenséges katonák, máskor meg eléje lövök és szívrohamot kap ijedtében.
-Nem tudom milyen szemgolyóval van megáldva a katona, de érdekes képességei vannak. Távcső nélkül képes zoomolni csak szabadon. Ha belenézek a mesterlövész puskába, akkor ő utána még jobban rá tud közelíteni a célpontra. Kicsit döbbenetes a fókuszálási képessége. Tudom, hogy cod-ban ez szokványos, de ro-ban egyáltalán nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Honda topik
- Autós kamerák
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest