Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
MasterDeeJay #73 üzenetére
Köszi az infókat így kissé megnyugodtam. Sniper-ben én pont azt szerettem az első részben, hogy emelni kellett a fegyvert.
Lehet, hogy az nem volt élethű, de nekem bejött. A gyűjteményhez pedig gratulálok, igazi kincs.
-
D.Orion
veterán
Játszottál már vele? Elkezdem sorolni, de vigyázz erős lesz.
-Ugrok ki templom ablakán, mögöttem lévő társamat már elkaszálja a golyózápor, visszanézek rá és: Feje ez ablakpárkányban eltűnve, lába az égnek állva és pörög körbe mint egy búgócsiga.
-Társam haldoklik, másodpercekig ordibál körülöttem, hogy segítsek neki. Állítólag haldoklik, de úgy fut körülöttem, hogy követni se bírom. Egyszer csak összeesik és meghal, de a hangja tovább jön. A haldoklókat nem lehet lelőni, még a gránáttól se halnak meg.
-Sniper: Mi az, hogy a távolság függvényében állítsam a scope-ot???
Könyörgöm 1945-öt írunk. Ne, hogy már ilyet lehessen csinálni egy játékban. Bulletdrop az van, és jól is működik ahogy eddig láttam, de ezzel az után állítással az egész elveszti az értelmét.
-Legnehezebb fokozaton pöppet idegesítő, hogy spam után éppen csak fel tudom mérni, hogy mivel éledtem fel és hol vagyok előző pozíciómhoz képest... és máris meghalok.
-MG különböző lövésmódjai kicsit kiakasztóak.
-Miért van az, hogy néha nem halnak meg az ellenséges katonák, máskor meg eléje lövök és szívrohamot kap ijedtében.
-Nem tudom milyen szemgolyóval van megáldva a katona, de érdekes képességei vannak. Távcső nélkül képes zoomolni csak szabadon. Ha belenézek a mesterlövész puskába, akkor ő utána még jobban rá tud közelíteni a célpontra. Kicsit döbbenetes a fókuszálási képessége. Tudom, hogy cod-ban ez szokványos, de ro-ban egyáltalán nem.
-
D.Orion
veterán
Megvettem a játékot, első benyomások(hatalmas nagy RO fan vagyok):
WTF is this shit???
Ez most ugye csak valami easter egg's??
Ne!! Ez most komoly?
Esc > Menu > Quit > RO1 start!Ez nem vicc! 15 perc játék után lejöttem, mert olyat csalódtam az alkotásban, hogy az idegbaj és a sírás kerülget... Ez valami katasztrófa. Semmi köze nincs az RO-hoz. Ahhoz tudnám hasonlítani, mintha az NFS fejlesztőgárda elkészítené a következő rFactort... Ez egy világvégi bukta ha így marad.
Ui.: A grafikával nincs semmi bajom, mert engem nem az érdekel, hogy csillogjon villogjon full HD HDR legyen minden(de egyébként maxon fut).
-
D.Orion
veterán
Ajj.
Ennek egyáltalán nem örülök, fórumról egy bejegyzés:
"U just kidding us right? Hello? We living in the Internet Age... bring it after Release with a ****ign Patch, where is the Problem! That PPL can play 2 Weeks without Polish i think, but WE cant live 2 Weeks More WITHOUT RO2! Come on we waiting many Years for that Game....and NOW after Pre Ordering has startet u push the Release 2 Weeks only for polish? Wtf where is the Problem to bring it after Release with a Patch? Thats really ridicolous....."
-
D.Orion
veterán
válasz
MasterDeeJay #25 üzenetére
Légy szíves szólj majd ha megnyitják a beta-t, kiváncsi vagyok, hogy mennyivel indul előbb.
Kephamos: Ilyet te hol olvastál?
-
D.Orion
veterán
Én is észleltem és be is nyújtottam oda az igényemet ma.
-
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
válasz
#65675776 #11 üzenetére
RO-nak annyi köze van a CoD-hoz, mint NSF-nek a GT Legends-hez. A kezdetek óta nyomom mind az RO-t, mind a CoD-ot, közük nincs egymáshoz. A cikk írója tanúbizonyságot tett a hozzá nem értéséről. Javaslom próbáld ki és amikor legelőször elsütöd a fegyvert rá fogsz jön, hogy ez nem CoD... Itt ha csak nyomod a gombot, akkor lelövöd a csillagokat is, itt bizony célozni kell. Utálom mikor valaki egy cikk alapján ítél meg egy játékot, játsszon vele és azután mondjon róla véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest