- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
Új hozzászólás Aktív témák
-
annulus
aktív tag
Szia!
Ezek szabvány méretűek, szóval én is gyártási pontatlanságra gondolnék.
De nem is baj, mert ha befele nehezen megy, az azt jelenti, hogy kifele se fog könnyen jönni..Ahhoz képest, hogy gyári hangszórók, teljesen rendben szólnak!
Ha ennél többet szeretne kihozni az ember belőle, akkor ott már nem a pár tízezres kategóriában kell gondolkodni (különben azonos hangzást fogsz kapni).A te fóliázásoddal tényleg jobb, mint az eredeti állapotban, de engem az zavar, hogy így megtöri a műszerfal egységét.
Tegnap vettem volna beépítőt bele, de elfogyott, szóval kicsit várnom kell rá.
Ha beraktam, majd lefotózom.Az mondjuk egy vicc, hogy egy műanyag darabért 1600 pénzt kérnek (és ennél olcsóbban szerintem nem lehet kapni sehol sem)..
A másik vicc, a connects2 adapter, amivel a kormányvezérlést is hozzá lehet kapcsolni a pio-hoz. Nem tudom, hogy találkoztál-e ezzel, de ha nem, elárulom, hogy mennyi az annyi: kb. 20e.
Na ez viszont kész rablás!
Részemről 5e, legfeljebb 10e férne bele.
Ennyi pénzért pont letudok mondani erről a kényelmi funkcióról..
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Gondoltam megírom, hogy a minap mit bütyköltem az autómon Nemrégiben vásároltam magánszemélytől a...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest