- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gamepad
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsomberg
újonc
válasz
monti0222w #192 üzenetére
Áfás számlával!
-
zsomberg
újonc
No sziasztok! Sikeresen megérkezett a Smartshopban rendelt Realme X2 Pro 12/256-os készülékem!
Szerintem nettó 130-ért bajnok vétel, a garancia már más tészta, de én nem aggódom túl ezt annyira. Az eszköz egy Oneplus 3-at vált le, szegénynek már a kamerája megadta magát és az akku sem valami tartós.. De 2016-ban 125 ezerért vettem, így lassan 4 év után ez az árkategória és a tudás olyan érzést vált ki bennem mint anno az OP3 esetében.
Remélem legalább ennyit ez is ki fog bírni, persze hozzá kell szoknom hogy a leejtésre már vigyázni kell, de bízom benne, hogy van hozzá strapabíró tok is!
-
zsomberg
újonc
Sziasztok! Szerintem ha van árverés akkor ez tuti az lesz!
Tegnap rendeltem meg a 12/256gb-os verziót a "smartshop" nevű csoda webaruhazbol (jó sok rosszat hallani, olvasni róluk..) A szállítási idő 3-4 munkanap külső beszallitonal, szigorúan bolti átvétellel és készpénzes utánvéttel rendeltem, hogy még esélyt se adjak nekik, hogy lenyúlják a pénzem.. Nade a csavar most jön, mindössze ezen példány ára nem több nem kevesebb mint bruttó 153.790Ft 😂😂😂 na nemár.. Azért kíváncsi leszek, s majd jelentkezem ha lesz fejlemény. Bizonyíték: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest