- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Melyik a legújabb gcam, ami működik?
Próbáltam már a V3.0 és V3.1.1-et is, illetve a 8.1-es V1.5-öt, de bármelyikhez is töltöm be jól az xml fájlt rögtön becrashel az alkalmazás, utána már csak app resettel tudom ismét megnyitni. A másik eset, hogy betölt, de látószögváltásnál azonnal kivág és ezután sem tölt vissza.
Vagy nem kell xml-t betölteni? -
SkiDev
őstag
Nekem még most érkezett meg a szeptemberi biztonsági frissítés a 2.0-ás UI-val.
-
SkiDev
őstag
válasz
Ezekiell #1087 üzenetére
Szintén zenész, egyedül a csirke üzemidő miatt tudnék károgni. A 4 óra elég harmatos, igaz ez a sok YT Vanced miatt is lehet, de a gyorstöltés kárpótol, mert én is a lusták kategóriájába tartozom, aki nem éjszakára teszi fel töltőre, hanem indulás előtt 20 perccel, és ebben verhetetlen.
Esetleg a gyenge éjszakai mód, de annyit úgysem fotózom. -
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Másnál is jelen van a frissítés (C29) óta, hogy ha töltőre van téve a telefon, akkor nem kapcsol le a kijelző, csak ha manuálisan van kikapcsolva a képernyő? Végig mutatja a narancs színű animációt, látszik, hogy próbál lekapcsolni, elsötétedik, majd vissza kivilágosodik. Múltkor nem láttam, hogy úgy maradt, tűzforró lett a teló, mire észrevettem.
Más: A peremvilágítás Nektek megy? 100/1, ha olyanja van felvillan értesítésnél, de nem működik.
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Már lassan egy hete ismerkedek a telefonnal. Eddig bejön nagyon, egyáltalán nem bántam meg.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy itt is szenvedős az értesítés jelzés ezzel az edge jelzős megoldással? Be van állítva, hogy narancs színben villogjon bejövő hívás és értesítés esetén is a képernyő széle, bejövő hívás esetén működik, nagyon szép, de elmulasztott értesítés esetében nem. Eddig egyszer láttam csak, hogy villogott, akkor is párat, de máskor nem. A képernyő felvillan, viszont, ha lemaradok róla, akkor rá kell néznem a telefonra. Xiaominal is hasonló probléma van, ha jól tudom, azért kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gyúrósok ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung S21+ 8GB/128GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG S23 ULTRA 12GB/512GB, FÜGGETLEN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest