Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Melyik a legújabb gcam, ami működik?
Próbáltam már a V3.0 és V3.1.1-et is, illetve a 8.1-es V1.5-öt, de bármelyikhez is töltöm be jól az xml fájlt rögtön becrashel az alkalmazás, utána már csak app resettel tudom ismét megnyitni. A másik eset, hogy betölt, de látószögváltásnál azonnal kivág és ezután sem tölt vissza.
Vagy nem kell xml-t betölteni? -
SkiDev
őstag
Nekem még most érkezett meg a szeptemberi biztonsági frissítés a 2.0-ás UI-val.
-
SkiDev
őstag
válasz
Ezekiell #1087 üzenetére
Szintén zenész, egyedül a csirke üzemidő miatt tudnék károgni. A 4 óra elég harmatos, igaz ez a sok YT Vanced miatt is lehet, de a gyorstöltés kárpótol, mert én is a lusták kategóriájába tartozom, aki nem éjszakára teszi fel töltőre, hanem indulás előtt 20 perccel, és ebben verhetetlen.
Esetleg a gyenge éjszakai mód, de annyit úgysem fotózom. -
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Másnál is jelen van a frissítés (C29) óta, hogy ha töltőre van téve a telefon, akkor nem kapcsol le a kijelző, csak ha manuálisan van kikapcsolva a képernyő? Végig mutatja a narancs színű animációt, látszik, hogy próbál lekapcsolni, elsötétedik, majd vissza kivilágosodik. Múltkor nem láttam, hogy úgy maradt, tűzforró lett a teló, mire észrevettem.
Más: A peremvilágítás Nektek megy? 100/1, ha olyanja van felvillan értesítésnél, de nem működik.
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Már lassan egy hete ismerkedek a telefonnal. Eddig bejön nagyon, egyáltalán nem bántam meg.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy itt is szenvedős az értesítés jelzés ezzel az edge jelzős megoldással? Be van állítva, hogy narancs színben villogjon bejövő hívás és értesítés esetén is a képernyő széle, bejövő hívás esetén működik, nagyon szép, de elmulasztott értesítés esetében nem. Eddig egyszer láttam csak, hogy villogott, akkor is párat, de máskor nem. A képernyő felvillan, viszont, ha lemaradok róla, akkor rá kell néznem a telefonra. Xiaominal is hasonló probléma van, ha jól tudom, azért kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest