Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Vagany #48 üzenetére

Egyetértek, fotózásban egyértelműen jobb a P30pro.
    A Kirin980 és a SD855+ között szerintem is minimális a különbség, de a SD legújabb változata egy hajszálnyival azért jobb.
    Mindkettő jó készülék, de azért látszik hogy a Huawei egy flagship , míg az X2pro "csak'' egy gazdaságos zászlóshajó, bizonyos prémium tulajdonságok kimaradtak belőle( bár ezekről simán le tudok mondani).
    Ezelőtt EMUI-t használtam több mint 2 évig, nekem semmi gondom nem volt vele, de a Color OS jobban tetszik egyelőre. Reméljük a legújabb verzió sok jót hoz :C

• dutrás

őstag

válasz Vagany #48 üzenetére

Az felület az mindíg egyéni ízlés kérdése. Nekem speciel semmi bajom nincs az EMUI-val. Ha most letennének asztalra egy P30 prot meg egy ilyet minden zokszó nélkül választanám a Huaweit felárral és hajlított kijelzővel együtt. Igyekszem elvonatkoztatni attól hogy jelenleg Mate 20 prot használok.
    A bika proci meg miben jelent előnyt? Max játékoknál. Nem nagyon hallani hogy akár a Mate 20 pro vagy P30 pro tulajok panaszkodnának. Mindennapi használatban meg ez egyáltalán nem tűnik ki hogy szintetikus teszten többet gurít a Kirin 980-nál. A Huawei rendszere igen jól van optimalizálva.
    Hozzá jön még az ismeretlenség kérdőjeles szervízháttér illetve garanciáztatás.
    Szerintem jelen esetben hiába olcsóbb és erősebb hardver így nem jó vétel.

Új hozzászólás Aktív témák