Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
Willhunting #468 üzenetére
simán jött, vagy kellett hozzá VPN-nel próbálkozni?
-
Willhunting
aktív tag
válasz
Willhunting #462 üzenetére
Most nézem ezzel a yettel simmel felcsatlakozik 5g-re, pedig 3 éves kártya. Ezek szerint nincs külön 5g sim, ezt nem is tudtam. Hát nekem "csak" 300/20 Mbs értékeket hoz itt Győrben, de lehet az előfizetésem van ennyire lekorlátozva.
-
gulupeti
senior tag
válasz
Willhunting #459 üzenetére
köszi!
Be van kapcsolva mindkettő, akkor valószínűleg nálam sem működik jelenleg, mert nem látom kijelezve soha, érdekes... -
enginev3.0
félisten
válasz
Willhunting #459 üzenetére
Nekem se
-
RedCactus
senior tag
válasz
Willhunting #448 üzenetére
Köszi a megerősítést!
-
Willhunting
aktív tag
válasz
Willhunting #448 üzenetére
Fastboot paranccsal kikapcsolható elvileg, ha valaki nagyon bele akar mélyülni a dologba [link]
-
RedCactus
senior tag
válasz
Willhunting #446 üzenetére
Nekem bebootol és kéri a PIN kódot is...
-
enginev3.0
félisten
válasz
Willhunting #442 üzenetére
Nekem megnyitja a weboldalt
Bár minden gyári -
NeRo28
aktív tag
válasz
Willhunting #429 üzenetére
Köszönöm szépen!Sok idegtől kíméltél meg!
-
Willhunting
aktív tag
válasz
Willhunting #388 üzenetére
Na mégis csak használja a vakunak álcázott fény mérőt. Napsütésben a hátlapot a nap felé fordítva max-ra állítja a fényerőt, ha viszont letakarom az ujjammal, vissza veszi 20%-kal. Együttesen dolgozik az elő- és hátlapi szenzor adataiból. Meg is van az eredménye, elég reszponzív az automa fényerő.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
Willhunting #417 üzenetére
Én Curve-n keresztül használom a Google Pay-t OTP kártyával. Elvileg nem kell megnyitni alkalmazást NFC fizetéshez, de én megszoktam.
-
Spongyabob76
csendes tag
válasz
Willhunting #419 üzenetére
Oké, csak nekem is fura volt, hogy este még működött, reggel meg már nem, más még nem változott. 🤔
Kíváncsi vagyok legközelebb, működik-e. -
Spongyabob76
csendes tag
válasz
Willhunting #417 üzenetére
Szia,
Én tegnap próbáltam és sikerült.
Ma reggel viszont nem. Igaz a tegnapi után jött egy üzi, hogy inaktivalta az OTP az ujjlenyomatos belépést az alkalmazásba, és csak kóddal engedett be, reggel még nem aktiváltam vissza mikor próbáltam fizetni. Ennek lehet köze hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Politika
- sziku69: Szólánc.
- NBA és kosárlabda topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest