- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dora136
csendes tag
válasz
Ereshkigal #4262 üzenetére
Én is nagyon kíváncsi lennék mi tud ilyen hibát generálni, de eléggé örültem, amikor sikerült megoldani. Yetteles kártyákat tudtam próbálni, egyik sem működött előtte, kártya cserét azért nem próbáltam, mert ha jól emlékszem nem igen segített másoknak sem, és nem volt kedvem azzal szívni. De remélem nálad megoldja. A két SIM nekem tökéletes megoldás.
-
dora136
csendes tag
válasz
Ereshkigal #4232 üzenetére
Szia! Nálam ez a probléma néhány frissítés után jött elő elég korán. Elég idegesítő volt, többen jelezték a hibát más fórumokon, factory reset, hálózati beállítások törlése stb megoldásokkal, egy sem segített. Aztán hosszú idő múlva ráakadtam egy olyan tippre, hogy a 2. SIM slotba is tegyek kártyát. A meglévő yetteles fő kártyám mellé a 2. helyre tettem is egy sima Vodafone-os eldobható simet. Azóta minden probléma megszűnt, tökéletesen tudok telefonálni térerő szegény helyeken is. Egy próbát talán megér neked is.
-
dora136
csendes tag
Szia! Én aktívat tettem bele, 1000 Ft os feltöltőkártyás Vodafone SIM (Auchanben vettük), a fő Yetteles SIM mellé. Megpróbalhatod inaktívval, mondjuk szerintem esélyes, hogy az nem lesz jó, én sajnos nem teszteltem minden lehetőséget, csak örültem a megoldásnak. Néhány hónapja már így működik nekem.
-
dora136
csendes tag
válasz
-Rolika- #3954 üzenetére
Szia! Én egy évig nem tudtam használni a telefont, sajnos a frissítések és a gyári visszaállítás sem oldotta meg a hívás problémákat. A kezdetekkor még néha működött, aztán fokozatosan romlott el míg egyáltalán nem tudtam már hívást indítani és fogadni. Az neten böngészve ráakadtam egy megoldásra, hogy tegyek be SIM kártyát a 2. SIM slotba. Ehhez vettem egy eldobható kártyát, betettem és azóta tökéletesen működik a telefon, az 5G is megjelent azóta. Szerintem egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Formula-1 humoros
- Vallás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest