- iPad topik
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiszolczi
csendes tag
Micsoda forgalom újévkor!
Sebességben én nem vettem észre különbséget. Játékra nem használom, az alkalmazások pöccre, talán ami fura volt, amíg mindkettőt használtam, hogy a One UI ablakkezelése azért egy fokkal finomabb.
Zenehallgatásra a Poweramp EQ-t használom már néhány éve. Egy vadászgép műszerfala lehet egyszerűbb, mint amennyi beállítás ebben a programban van. A lényeg a soksávos EQ, ami nem nyúl bele a hangerőbe, és egy DVC nevű funkció, ami megnöveli a dinamikát. Na ez a progi nem kapcsolódik a deezer-hez, így nem tudom használni. Már Samu-n is kellett hozzá ADB, megadtam amit kért, de a következő újraindításnál már nem volt jó. A másik tapasztalat pedig egy USB-s DAC/AMP párosítás volt. Egy ilyen párezres vacak USB-C - kisjack átalakító, csak van benne néhány chip, ami jót tesz a fülnek. A teló viszont nem ismerte fel. Rendeltem most egy nagyobb nevű cég hasonló eszközét, remélem barátok lesznek. Még régebben olvastam, hogy MTK prociknál lehetnek anomáliák, de az is lehet csak én vagyok béna. Egyébként analógban és BT-n is jó minőségű jelet ad le, így nekem oké. -
novinyul
veterán
-
tiszolczi
csendes tag
A52s-ről váltottam, nagyjából egy kategória, viszont a Realme nekem jobban bejön. Na jó, nincs IP védelem, viszont kevesebb Samu korlát, akku, GPS, térerő erősebb, és talán fotózás terén is egy fokkal jobb. Viszont nincs Bixby Routines amire majd kell keresni valami megoldást. És hát ugye MTK, ami zenehallgatás függvényében nem elhanyagolható. Szerény vélemény, szekértáborokba nem szeretnék beállni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5G, gyors hardver és topkamera – GT sorozatának állít konkurenciát az ár/érték bajnok.
- Jelszókezelők
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- iPad topik
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- Opel topik
- Macska topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest