Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
válasz
rumos14 #8350 üzenetére
Én az utolsó napon egyet skipeltem, amikor visszafelé kellett menni és előbb beérni, mint ő, mert nem volt időm meg normális hely sem többször nekifutni, mert szombaton megint későn feküdtem le, vasárnap meg szinte egész nap úton voltunk (hazafelé Horvátországból). Szóval biztos teljesíthető lett volna azzal a 21 tuninggal is, amit rátoltam, de az utolsó két versenyt már így is az autópályán, pihenőkön, benzinkúton próbáltam befejezni. Az utolsó verseny utolsó körében az utolsó sikánt elrontottam, így túl sok lett az off-track, kezdhettem újra egy szervíz után. Amire csak fél órával ezelőtt jutott időm, mert fél 12-re értünk csak haza!
Amúgy meg a manuális gáz-féktől már fájt a bokám, mire Magyarországra értünk, mert alig használtam a tempomatot, csak Letenye után kapcsoltam be újra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Synology NAS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- EA Sports WRC '23
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest