Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Ez nekem jó hír, eddig azért nem vettem meg a Cobra 427-et mert nem volt leárazva, de így lesz rá 20%-om
Megvettem a Bugattit 2 milláért, szóval most már csak a fame sebességért érdemes visszaállítanom
A "csalásokra" meg csak annyit, hogy szerintem a játékba épített harmadszorra mész könnyebb lesz dolog sokkal nagyobb csalás, mint amit itt a bugokkal összekanalazunk. Amit az emberek itt összehordtak, hogy egyből megvan mindened... Holott ugyanúgy megküzdünk minden autóért, csak mondjuk a farmolási mennyiséget csökkentjük 5 napról 2-re... (ezzel szemben a tökéletesen kell menned vs. kétszer vesztesz és a hülye is megcsinálja dolog szerintem gázosabb)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 25
- DOOM - The Dark Ages
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest