- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackhard89
csendes tag
A Razer Raiju kontrollerek Nagyon jók. Nekem a sima Raiju van és eszméletlen. Sokkal pontosabb gyorsabb mint a gyári ps4 kontroller. Ráadásul nincs semmi lag. Ps4 a division jaték gyári kontrollerel borzasztó. Lagol és nagyon lassú. A raiju- val ez mind megszűnik.
-
törölt tag
Nem, de a többi indok azóta bukott. Ds3-nál lényegesen jobb a 4, mégis mindig fájt a kezem tőle. mostanság egyre jobban hidegen hagy az xo is, a végén túladok rajta
Tuki2200 most hogy mondod szerintem a Nacon Rev kontrollert biztos néztem, csak a kezdeti csalódás után magasról leszartam. Akkor még nem vágtam mi a konkrét gond, szimplán idegesített a ds4.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem is tudtam hogy vannak ilyen kontrollerek. Ennyi erővel nem sok értelme volt váltanom XO-ra.
-
addikt
válasz #16820480 #16 üzenetére
Kihozható olcsóbból is... Fnatic Rush Pro 70 Euro + Logitech g203 30 Euro kb., ez 100 Euro nagyjából. Ez van nekem is plusz vettem Xbox 360 vezetékes kontrollert a PC-hez 30 Euróért talán és kész.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
davudhunters
csendes tag
-
Anaren91
senior tag
válasz davudhunters #13 üzenetére
Revolution pro vezetékes csak. A pro 2 már megy vezeték nélkül is.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
törölt tag
Azért ha PC-n szeretnél egy mechanikus billentyűzetet, mert miért adnánk alább, akkor az is ilyen 20-30 ezernél indul igazából (ok, vannak olcsóbbak Kínából, de ott néha a minőséggel is gondok vannak), és még hozzá egy 20-30 a gamer egér, mindjárt ott vagyunk a 200€ környékén
Persze van lehetőség 1500-ért is venni egeret meg billentyűzetet, de gyanítom, hogy az messze nem fogja megütni a mércét.Nekem ezek a pufi kontrollerek nem annyira jönnek be, illetve semmi előnyüket nem látom. Az extra gombok még jók lehetne, de a kialakítással nincs gondom a gyárinál sem.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Az X-es kiosztású controller egész jó, de nem ennyiért... Majd talán valami Speedlink megteszi helyette amit meg kell tenni...
-
saelin
veterán
válasz davudhunters #13 üzenetére
Külföldi fórumokon rengeteg rossz vélemény van arról a kontrollerről. Az árához mérten az összeszerelés minősége borzasztó gyenge. Többen jelezték az Amazon felé, hogy 2-3 hónap használat után mentek rajta tönkre a gombok és az analóg karok. De a legrosszabb hogy sokan alapból hibás darabot kaptak.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
davudhunters
csendes tag
Nézz rá a Nacon Revolution Pro 2-es kontrollerekre. Xbox kiosztásúak, igaz csak vezetékesek, de cserébe nincs input lag. Programozhatóak, és amit beállítasz lementi a kontroller és konzolon is működni fog. Jah és sokkal olcsóbbak mint ez a Rézer termékek.
"Az élet olyan, mint egy nyári ruha mellénye: rövid és céltalan."
-
cbmfan
őstag
oké, hogy hű, de drága, van rajta RGB led, stbstb. de nagyobb mint a DS4? lapát kezeimhez túl kicsi. átlag japánnak vagy gyereknek még oké, de legalább akkora kellene mint a PS2 kontrollere.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
F34R
nagyúr
Az ERDZSIBI az nem kellett volna, amugy eleg pofasak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hmm, ez nagyon klassz, ránézésre telitalálat.
De ez is 200 dollár basszus.Nekem nemcsak a kényelemmel van bajom, hanem hogy a tenyerem külső széle, a kis- és gyűrűsujjam 1-2 óra Dualshock 4 után kicsit meg is fájdul. Úgy látszik, nem vagyunk teljesen kompatibilisek.
(#10) Tapsyfüles: Engem kifejezetten vezetéknélküli érdekel sajnos. A SCUF Vantage elérhető a PSN store-ban is, jobban tetszik a Razernél, meg is nézegetem a neten, hogy mit tud.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Jön olyan is, én inkább azt venném mint a Razer-t. Mondjuk nem nagyon multizgatok, így egyik sem lesz.
-
Carlos Padre
veterán
Rgb ledes kontroller?
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
törölt tag
Igen, én is PC-vel használom az XBOX One kontrollert. PS4-hez viszont nem láttam hasonlót, ez most a hír alapján eléggé tetszik. Tény, hogy jó drága, mint az XBOX Elite. Ennyiért azért nagyon rendben kell lennie.
Majd a PS4 topikba írok róla, ha lesz ebből valami.
[ Szerkesztve ]
-
RobbyJr
őstag
Ez a baj a konzolokkal rá vagy kényszerülve a minőségi joyokra, míg PC-n jóval olcsóbban megúszható, bill + egérrel. Nekem az Xbox One joy tökéletes, jóval jóval jobb mint a sima 360-as.
Mindenesetre ha megveszed, egy élménybeszámolót elolvasnék.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Zoltn
senior tag
200eurós kontroller loller!
"Music is your only friend. Until the end!"
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Egyedi Gamer PC eladó! Ryzen 5 3600/GTX 1080/16GB RAM 3200MHZ/MSI B450/256GB SSD+500GB HDD
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest