Új hozzászólás Aktív témák
-
sirarcheer
senior tag
Nézeteknél tudsz változtatni hogy mit jelenítsen meg. Csak borító, boriító+info stb...
Más:
Próbáltam Plexet, ott hogyan tudsz feliratot leszedni több helyről?
Mert OSMC-nél hozzáadtam feliratok.info + opensub + podnapis és lejátszás közben tudok keresni.
Plexnél nem találtam ilyet. -
sirarcheer
senior tag
Igen, én szoktam rajta (Pi 1 ver. B) 3D filmeket akadálymentesen lejátszik.
1. Egy kis info azoknak akik Transmissiont használnak hogy tegyék fel az OSMC-s transmission plugin-t és pipálják be hogy filmlejatszás alatt pause-ra állítsa a torrenteket.
Így nem fog akadni a film lejátszás és ha megállítod a filmet akkor automatikusan indulnak a torrentek.2. Ha sok sorozatot néztek akkor érdemes felrakni a flexget-et is ami automatikusan letölti a legfrissebb részeket nem kell manuálisan hozzáadni a transmissionhöz.
Magyar leírás
Flexget angolul
101. hsz update Ez is egy python alapu script. Készítesz egy config.yml file-t amin be tudod állítani hogy miket keressen és milyen minőségben. pl angol, 720p, sorozat neve; megadod a transmission IP és belépési infó, meg hogy hol nézze (rss). Ez alap esetben óránként lefut, ha talál egyezést akkor a torrentet letölti és a transmissionnak "átadja".3.Valamint a felirat pluginok közül érdemes még a super subtitles (feliratok.info őse) és a podnapisit felrakni, és akkor 90%-os találati arány lesz.
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
RPI 1/B-vel használom OSMC-t + transmission (torrent) + flexget (automata sorozat letöltés)
A 3D,full HD filmeket viszi szépen, viszont a torrentet letöltési sebbességet le kell venni 750kb-re filmnézés közben. Hol tudom beállítani hogy megálljon a letöltés/feltöltés filmnézés alatt?Film neveket nem irogatom át, OSMC default plugin megtalálja simán (mint korábban írták csak az okoz gondot ha elöl van a készítók neve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest