- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nincs itt semmilyen meggyőződés, de az elmúlt évekből nem tudom neked visszakeresni ezeket a videókat és cikkeket meg a sok infót, amit összeolvastam / néztem, viszont bármikor gyártok neked 3 perc alatt egy hasonló táblát.
De rendben, maradjunk a tényeknél.
EVGA fejese meghívott 2 youtubert zárt ajtó mögé, akik felfedték ezeket az infókat.
Egyik Gamer Nexus Steve, másik JayzTwoCents
LTT is kitárgyalta ez a stream első 30-40 percében.
Innen indulunk, ezekben a tények vannak, nem lesz több EVGA kártya.
Kérdés a többi infó, ami elhangzik a videókban más gyártókat is arra sarkall-e, hogy előjöjjenek, mert akkor megszorongathatják az Nvidiát, miközben pont egy mélyrepülésben van a bányászok miatt (is).
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Quadro FX 570 eladó
- GIGABYTE GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 (GV-N166TGAMING OC-6GD) Videokártya
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest