- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz
quailstorm #8 üzenetére
A kedvedért végigolvastam. És nem jöttem rá, mit kéne lássak. Azt, hogy leírja az újításokat? Vagy a képeket kéne nézni? Ha olvasni kellett volna, akkor már régen rossz. Ugyanis a játékosokat javarészt nem az érdekli, hogy milyen technológiákat használtak, hanem az, hogy mit hoztak ki belőlük. Erre lennének gondolom a képek. 1-2 valóban látványos közülük, de semmi egyéb. Nincs az embernek olyan érzése, hogy hú, ez nagyon kellett már, sokkal jobb így. Eredetiség ide, eredetiség oda, lehetett volna még min javítani bőven. Például az a zöldeskék égbolt Ravenholm egén... Aki nem tanult "fotót", meg videózást, szerintem az is rájött magától, hogy a megvilágítás és az árnyékok sokat tudnak számítani. Csak itt megint jön az, hogy a játékos nem ezeket fogja nézni minden pálya minden szegletében, hanem azt, hogy milyen az összkép. Ez meg hiába dob rajta, ha nem hoz érdemi változást.
Én elfogadom, ha valakinek ez kell, szíve joga. De akkor Te is fogadd el, hogy másoknak meg más kell.Más:
Megnéztem ezt a Cinematic Mod nevű izét. G Man fején vagy 10 percig sírtam. Minek kellett rajta tesztelni a Garnier legújabb ráncsimítóját?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest