Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pollux66
tag
óóó jesus cry's...mikor először elolvastam ezt a márkanév terméknév párosítást egyből összeszűkült a gyomrom. Lehet még vki emlékszik rá...régebben volt ennek a "csudás" cégnek szintén egy kobra nevű háza. Én akkor vakbuzgó 16évesként elragadtatva magam beruháztam ama überbrutál-nak tűnő förmedvényre. Azóta sem hevertem ki a traumát...minden alkalommal mikor ez márkanév felcsendül valahol, felmászom a padlásunkra és a legeldugottabb sarokban rituálisan megrugdosom a fekete-sárga színekben "pompázó" minden létező hibával megáldott kacatot. Most nem tudom mi fog történni....asszem megyek a benzineskannáért!
-
Satyricon
addikt
Írjátok már be a google-be, hogy Raidmax Cobra.
Csak én emlékszek arra, hogy 2004-2005 környékén adták ki a szintén Raidmax Cobra nevezetű gépházat?
Végülis nincs ezzel semmi baj, de basszus adhattak volna neki más nevet...
Egyébként ez sem rossz, elfogadnám harmadiknak!
-
törölt tag
válasz
kromatika #37 üzenetére
én ezen a plexis neonos történeten már túl vagyok, konkrétan "túllőttem" magam vele. azóta meg csak pleximentes, egyenes vonalvezetésű, leginkább ajtós házban gondolkozok a műanyagra meg allergiás vagyok... bár most a bitfenix prodigy az nagyon tetszik...
ízlések és ficamok.
-
Kövezzetek meg, de nekem tetszik. Amúgy egy ház attól hogy egyedi, nem feltétlenül gamer. Szánonra elég fontos a kinézet, mert többet bámulom ezta rohadt dobozt mint bármi mást egy nap. szóval akinek tetszik és úgy gondolja hogy ez bármi módon illik hozzá annak bejön. Mint én
. Likeolom a zöld szint.
-
kromatika
veterán
válasz
#56573440 #10 üzenetére
nekem tetszik.és nem is rossz árban van.én ellentétben sokakkal,most kezdtem megkedvelni a plexis,neonos házakat."régebenn Antac P180,P183-at használtam a letisztult dessing tetszett.de mostanában meg szerintem ezt a jelzőt viszik túlzásba de nagyon.lassan már egy konzerv doboz,vagy egy elejű házra is a letisztult jelzőt használják..mint pl az Enemax Ostrog ,letisztult és elegáns.na ez minden csak nem az.[link]
-
skilled88
tag
minnél újabb v.mi annál ocsmányabb
-
zapok
aktív tag
Tegnap már megcsodáltam az Iponon.
Most sem változott a véleményem, hogy ez egy ízléstelen tésztaszűrő, bár van akinek éppen ez az álma...
Ráadásul még drága is, mert ugye 69 USD=69EU, azaz 20k HUF.
Még mindig nem találtam meg a nekem való PC házat, pedig a Zalman Z9 Plus még valamennyire tetszik is és az ára is tűrhető lenne (16k), ha lehetne kapni itt vidéken, akár 20-30%-os felárral is, mint a többi alkatrészt.
Csodálkozom is, hogy egyáltalán még van aki vesz valamit egy számtech. boltban itt vidéken, a második legnagyobb városban. -
r-chee
őstag
Gamer....
Egy gépház az gépház. Nem több.
Két szóval lehetne ezt a házat jellemezni: ronda; sablon. -
waithEard
őstag
Gamer = ízléstelen? Vagy az átlag "gémer" tényleg ezt szereti?
Kéne csinálni egy felmérést, itt a PH-n, hogy mit szeretünk valóban, mi gémerek. -
bladegery
senior tag
Csúnya!
-
tvse1995
senior tag
Hát ez csodaszép.
Bár annak akinek ez a design bejön annak nem olyan rossz választás... -
ViZion
félisten
Bár ez nem tetszik igazán (teteje és az eleje miatt), de azt meg kell hagyni, h a Raidmax minőségi cuccokat csinál, akkor is, ha designben néha elszalad velük a paci
Szerelhetőség, az anyagok minősége, a festés, stb. hibátlan. Nem nyeklik, nem nyaklik, a csavarmentes nem azt jelenti, h "szopóági", hanem könnyen szerelhető.
+1 a Ninjára és a Smilodonra! -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
macilaci78 #3 üzenetére
Ahhoz túl sötét
am egész jó, tetszik a sötétzöld szín. bár belül az az nv zöld...
-
Vadmeggy
aktív tag
Én eddig sosem értettem, hogy mitől lesz valaki gémer. Ha napi 3-4 órát játszol akkor már annak számítasz?
Vagy kötelező megvenned a rondábbnál rondább "gémer" kiegészítőket, amik ráadásul drágák is.Aki ilyen házat vesz és telepakolja ledekkel, az a pcs világ neonos sárkányosmatricás suzukisa.
-
Borgi
aktív tag
HI,
Ez a ház nagyon bejön, a mostani házam is hasonló témában létezik, de az kb egy fekete ház és pár zöld led-es venti és neon harmoniája, amúgy meg filmezés közben is elég szolíd az enyém így nem zavaró egyáltalán, sőt kimondottan kellemes.
nameg 5 m-es hdmi kábel messzire elviszi a filmet
üdv,
Borgi -
Normi™
őstag
Édes Istenem de ronda szegény...
-
vince
őstag
Létezik egyáltalán töld színű kobra?
létezik, találtam ilyet
-
Killer01
őstag
Ez most azér' zöld mer' kobra, vagy azér' zöld mer' gémer? Bár...végülis teljesen mindegy
-
blaca83
őstag
válasz
#56573440 #10 üzenetére
A "linkek nagyon betaláltak"...
Jópofa volt
A ház pedig szerintem sem lett rossz, bár a "szép" kifejezés sem jutott róla első körben az eszembe és talán nem vagyok egyedül azzal az elgondolással sem, hogy a várható 15-16.000 Ft-os megjelenési áráért azért mér lehet szebb házakat kapni a piacon.
-
csaabz
őstag
Nem szeretem ezeket a led fényeket, bevilágítják az egész szobát. Filmezéskor elég gáz...
-
Retekegér
MODERÁTOR
Kis nosztalgia. Régen még nekem is volt gémer, világító Raidmax házam.
-
banhammer
veterán
Korrekt ksi házikó.
-
Stan648
tag
Végre egy olcsó és méretes ház amibe befér egy NH-D14 kényelmesen. Ilyesmi házat akarok majd venni.
-
gyurielf2
csendes tag
Pöpec kis ház!! Nekem is bejön!!
-
JoolsNOS
veterán
Nekem tetszik! Tele lehetne rakni swif920asikkal. Végre nem ütne el a szín
-
törölt tag
"Ez a gémer téma meg már nagyon gáz, kéne még gémer fogkefe, gémer zokni, stb.."
szívesen
egyébként meg én se értem ezt a házat, az előlap tényleg iszonyat szerintem
-
Szerintem abszolút tűrhető.Minden bennevan,ami kell és az ára is megfelelő.
-
sing1ep1ayer
őstag
Borzalmas az a fröccsöntött műanyag előlap. A ház teteje meg egy k* nagy lyuk; baromi praktikus.
-
slayer006
addikt
Mostanában attól lesz valami Gamer, hogy ocsmány?
-
vince
őstag
Szép belül a zöld tálca! minden más nem tetszik rajta
-
mghltm
addikt
ez pont megfelel az nvidia-soknak, remelem megcsinaljak piros alaplaptalcaval es ledekkel ati/amd hivoknek. tudom elvetemult otlet, de meg a kek szinunek is lehet piaca az intel hd fanok koreben
-
radi8tor
MODERÁTOR
Zöld alma is lehetett volna a neve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nem túl bonyolult szerkezet, de kényelemre nagy hangsúlyt fektettek.
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest