Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yericho800
aktív tag
válasz
üzenetére
uuh ne is mond souls sorozat. witcher... multkor 1,5 euro körül volt az 1 rész. enchanced edition. magyar szinkron. beszarás mekkora nosztalgia faktor fogott el ahogy meghallottam a szinkront meg a mai szemmel nezve kicsit baltával faragott karaktereket. maga idejében, mikor kijött baszott rendesen. de szeretem.
na az ilyen játékok hiányoznak a piacról. :/ arpg játszogatok mostanában. grim dawn, titan quest. chaos bane egyenlőre hagynám. elég kula. diablo3 hullára játszottam.
ja szóval mostanában grim dawn új kiegét megkéne vennem... :/ mondjuk időm nem sok van rá. xD de elszaladt a ló velem. wolcen lords of destruction "diablo gyilkos" az is mekkora lehetett volna!? azt a béta akkora fos lett a alfához képest pffff... cry engine nagyon üt alatta! ki játszott vele, vagy próbálta?
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
na az ilyen játékok hiányoznak a piacról. :/ arpg játszogatok mostanában. grim dawn, titan quest. chaos bane egyenlőre hagynám. elég kula. diablo3 hullára játszottam.