- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eGPU tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
válasz
BerserkGuts #363 üzenetére
Ismerem ne haragudj.
Akkor úgy fogalmazok az én fiatalabb koromban, sokkal minőségibb alkotások voltak.
A konzol egy célhardver ami kb 7 évig van aztán újragondolják és frissítik a így nem = a PC-vel.
Sőt a pc látványvilága sokkal szebb mint a konzoloké.
+
annyit tennék hozzá néha 1 hétig nem játszom mert időm nincs de a játékot megvásárolom ami persze érdekel.
Van több 100 játékom függőben és olyanok is amik megvannak de nem installáltam fel
Pl:
A Battlefield 1 is megvan de a fólia is rajta van még pedig nem most jelent meg és azóta se telepítettem fel + nem néztem meg a végigjátszást sem online videómegosztó oldalak egyikén sem.
UI:
Van cash akár a legújabb dolgokra is, de mivel ilyen keveset játszom ott avulna el pár km-sen
Mondjuk az RTX Titánra már hitelt kéne felvennem a 1 millás árával .....
[link]
Bezzeg ha elvinném az 5-st még neked is összeállítanék egy csúcs pc-t ahogy te szeretnéd jó cash határ 15-20 milla
Ha ebből nem jönnél ki sajnálom a lehetőség adott volt...A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Kansas
addikt
válasz
BerserkGuts #378 üzenetére
Szerintem ez mind ott van már, nem írtam én itt semmi újdonságot. Ha ott nem, akkor a TFTCentral-on egész biztosan, az meg nem szabad hogy ismeretlen oldal legyen bárki monitortechnológia iránt érdeklődőnek...
De mea culpa, csak elvétve járok a fórumokra, 99%-ban csak cikkekhez szólok hozzá...[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
válasz
BerserkGuts #338 üzenetére
Az ugyanúgy nem a saját teszted.
-
Chaser
legenda
válasz
BerserkGuts #334 üzenetére
( : így kezdtem anno a ph-t, ha annyi nőm lett volna mint gépem már 10 éve is tolókocsiba kerültem volna
kipróbálni, tesztelgetni, én azt szeretem, van amin elmegy pár k, máson bejön pár k, de legalább nem csak tesztekből van infom, szerencsére tárgyakhoz nem ragaszkodom, így meg h nem lett értelmes monitor kár megtartani komolyabb gépet, minden máshoz meg bőven elég a notebookom, sokkal kényelmesebb mint egy asztali gép
Bossp
32" sík 4k 60hz lg va-m volt, panelt nem lg gyártotta de nem is samu, so-so kategória, sokkal többet vártam tőle, 32" 1440p 144hz van még nekik sík va, de túl sok jót azokról sem olvastam, azért nem veszem h azt is visszavigyem, természetesen ips-ből csak ívelt van ilyen paraméterekkel - pedig biztos lenne rá kereslet -
forzát xboxon toltam "sokat" , ott tökéletes a hdr, és hdr+oled után valszeg már csak azt a minőséget keresi mindenki, kár volt megvenni ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz
BerserkGuts #317 üzenetére
pontosan, remegve várom a tizedikét ((( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
válasz
BerserkGuts #295 üzenetére
Pont a két általad kiemelt játékkal van a legtöbb hiba a navi oldalon. Stutter, fagyás meg miegymás, csak hogy annyira azért ne sajnáld.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz
BerserkGuts #215 üzenetére
ezt én is ma láttam, mondom wtf
infoanalitikai szaGemberek ( : bekeverek én is néha dolgokat, de ezek a csudi emberek mindig tudnak valami nettó pH@sságot' mondani - értelmes dolgok mellett -
nem rossz az ötlet_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
ph Utolsó perces ár- és specifikációs háború dúl az AMD és az NVIDIA között, a tét pedig a középkategória meghódítása.
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest