Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
válasz
BerserkGuts #363 üzenetére
Ismerem ne haragudj.
Akkor úgy fogalmazok az én fiatalabb koromban, sokkal minőségibb alkotások voltak.
A konzol egy célhardver ami kb 7 évig van aztán újragondolják és frissítik a így nem = a PC-vel.
Sőt a pc látványvilága sokkal szebb mint a konzoloké.
+
annyit tennék hozzá néha 1 hétig nem játszom mert időm nincs de a játékot megvásárolom ami persze érdekel.
Van több 100 játékom függőben és olyanok is amik megvannak de nem installáltam fel
Pl:
A Battlefield 1 is megvan de a fólia is rajta van még pedig nem most jelent meg és azóta se telepítettem fel + nem néztem meg a végigjátszást sem online videómegosztó oldalak egyikén sem.
UI:
Van cash akár a legújabb dolgokra is, de mivel ilyen keveset játszom ott avulna el pár km-sen
Mondjuk az RTX Titánra már hitelt kéne felvennem a 1 millás árával .....
[link]
Bezzeg ha elvinném az 5-st még neked is összeállítanék egy csúcs pc-t ahogy te szeretnéd jó cash határ 15-20 milla
Ha ebből nem jönnél ki sajnálom a lehetőség adott volt...A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
Új hozzászólás Aktív témák
ph Utolsó perces ár- és specifikációs háború dúl az AMD és az NVIDIA között, a tét pedig a középkategória meghódítása.
- Tesla topik
- Építő/felújító topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- bohlnorbi károsultjai
- További aktív témák...
Állásajánlatok