Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Tudom, hogy nem említetted. Akkor nézd a vázát annak, amit mondtam. Semmi meglepő, sem csalódást keltő nincs az új kártyában, ennyit akartam mondani és ennyiben ellentétes a véleményünk. Úgy gondolom, az elvárható szintet hozza, plusz az új API miatt hatalmas potenciál van benne. Plusz nem kell direkt dróton rákötni Paksot, ami nem mondható el a zöldek csúcsmodelljeiről. Elvből nem vennék olyat, pedig 2-3 évente én is visszatérek az NV-hez, nem vagyok eleve ellenük.
Tidus (301-es HSZ): Iponnál láttam már 5870-est 100-ért asszem, de én Iponból soha nem fogok venni semmit. Egyik ismerősömmel nagyon kib@sztak.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest