- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exhodus
tag
válasz
Blood Mage #13 üzenetére
Ez utóbbiról nem tudni pontosat, olvastam valahol, hogy még idén, hát erősen kétlem, de legyen úgy. Vga manapság már mindenhez kell
de ilyen igénybevétel proci terén azét nem jellemző.
-
Blood Mage
senior tag
Azért a vga-t sem kell félteni! a nyakamat rá, hogy max grafon kell neki egy hd4850 35-40fps eléréséhez ! (élsimításról nem is beszélve... talán egy 2xes belefér)
Na mind1 a CPU kérdés hamarosan kiderűl.... mikor is fog megjelenni? vagy valamelyik videó végén ott volt ez is? -
Exhodus
tag
válasz
Blood Mage #11 üzenetére
Hát ez meg úgynézki inkább CPU-t eszik nem VGA-t, de talán majd használják a CUDA-t meg az Ati féle Stream processinget, hogy kicsit tehermentesítsék a procit. Utólag belegondolva a 8 magos i7 meg közelsem megoldhatatlan, mert azokban visszatért a HT, tehét fizikálisan csak 4 mag.
-
Blood Mage
senior tag
Ha tényleg igaz lenne, hogy 8mag 100%-on pörög, az igen csak odaba**na!
Azt a gépigényt ha még 50%al csökkentik akkor is sokallná 10ből 9ember
(az az egy az akinek frissen vett Core i7ese van és feltuningolta 4Ghz-re
)
Crysis alá csak vga kell. CPU-ból abszolút nem kajál sokat. 8800GT-m 2.8Ghzes procival pörög maximumon. Magasabb órajellel nem gyorsúl egy grammot sem. Még a GTX295nek is elég lenne egy 3.6-3.8Ghzes Intel E8xxx-es -
Exhodus
tag
válasz
Blood Mage #9 üzenetére
Az hogy kereskedelmi forgalomban csak 4 magos kapható nem jelenti azt, hogy a fejlesztőknek nincs 8 magos kéznél, vagy nem használhatnak belőle kettőt. Elvégre a Beta gépigénye mindig magasabb mint a kész játéké így kell a tápos gép a fejlesztőknek, képzelem mi lehetett a Crysis esetében
Azért remélhetőleg ez majd később csökkenni fog, nagyon jónak ígérkezik a game!
-
Exhodus
tag
válasz
Blood Mage #5 üzenetére
Sajna a kételyeid megalapozottak, bár itt csak az első 3 videó van belinkelve a GDC-s demóról (lehet nem véletlenül
) de meg lehet találni a 4-et is, abban ha jól figyelsz mondja, hogy nagyon erősen van támogatva a multicore architektúra, és főleg az i7, mondom ez szép, aztán megszólalt "if you look at the performance monitor, you can see all eight cores are at 100%" na ekkor fogtam padlót. Ha ez a game maxon hajt egy 8 magos i7-est, akkor asszem nincs jelenleg olyan asztali PC amin ez túl jól elfutna....
-
Végre meg lett oldva jó nagy területek átláthatósága^^. Várós.
-
fpeter07
veterán
Ezt a játékot pár perc alatt megunnám
-
Blood Mage
senior tag
sztem észrevehetően elég sok lag volt a videókban.... legalábbis HD-ben elég feltűnő volt
Attól még, hogy Core i7 procikra lett optimalizálva a játék, remélem, hogy a más gépeken is fog normálisan futni, bár efelől erős kételyeim vannak..
-
LackoMester
addikt
hmmm...ehhez,h.rendesen fusson a game,erösebb gép fog kelleni....csak remélni tudom jól optimalizálják....
-
nrgia
őstag
Marha jól néz ki!
-
bishoplogan
senior tag
Az egyik vidiben a fejlesztő éppen a robbanásokra vitte az rts kamerát, ott kicsit beszaggatott neki, aztán hamar elvitte az egeret vagy kurzort, ahol semmi sem történt, hogy ne legyen lagg
-
Gomez86
őstag
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon bejövős így a videók alapján!!! Kicsit tényleg olyan mintha ott lennél... Viszont ha nincs nagyon jól optimalizálva akkor kajolhatja a gépet rendesen....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest