Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
R2D20208
addikt
Feltöltés alatt. Mindenképen utolsó GB Romom. Mert véleményem szerint, ICS nek, kell még egy jó hónap, másfél , hogy tényleg stabil legyen. Hogy a későbbiekben gyártok -e még nektek, az majd kiderűl. Rajtatok ( is ) múlik. Picit megnyugodtam, úgyhogy átrágom SGS 2 - s dolgaimat. 50 % - 50 % marad, nem marad. Ha nem, remélem voltak, akik szívesen használták összeeszkábált melóimat, és volt értelme, hogy melózzak vele. És köszönöm a jó szavakat, néha jól estek skacok ! Komolyan !
-
agabe
addikt
várom már
Ja..képzeld tegnap sikerült a v6.1 -esben először valami furát létrehoznom...a böngészőbe lépve fekete maradt a képernyő...kilépni lehetett, de ahhoz, hogy működjön is a böngésző reboot kellett.
Ilyen még nem volt...nem tudom mivel akadhatott össze. Előtte használtam MHL adaptert, és ott más furcsaságot is tapasztaltam (nem töltötte le addig a játékhoz szükséges sokMbyte-ot amíg az adapter csatlakoztatva volt)... Lehet, hogy az tett be a cuccnak kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest