Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
metalstorm
aktív tag
Sziasztok! Azóta valami változás a system backupra????
-
adamka008
újonc
"A SystemBackupTest sajnos leállt." ezt irja ki amikor el akarom indítani az alkalmazást.. valaki segitsen lécci
már hetek óta probálom bármilyen modszerrel rootolni a telefonomat de nem megy
-
edi68
csendes tag
Sziasztok.
Leszeretném tölteni az EUROPE OPEN V10F ROOMOT de sajnos sehonnan nem tudom.
Tudtok ebben segiteni??? -
gzsolthy
csendes tag
Sziasztok,
Nekem ez nem megy, "A SystemBackupTest sajnos leállt." üzenet küld a teló. Most elindítottam az o4rx-et, kb. 10 perce nem történik semmi. Remélem nem most csinálok téglát a telómból
-
Gaabbaa
aktív tag
köszi!
-
Köszönöm a leírást!
-
quint
aktív tag
Az 5. lépés után vissza kell rakni az aksit, különben bekaksi lesz
-
Muki94
aktív tag
Nekem a V10f romra augusztus 17-es dátumot ír, a cikkben pedig augusztus 31. szerepel.
Melyik a legfrissebb a jelenleg?Véleményetek szerint, várhatóak majd főzött romok a készülékre?
Eddig mindegyik droidos készülékemen pörgettem őket rendszeresen...egy élménytől fosztana meg -
R2D20208
addikt
válasz
DIESELPOWER #2 üzenetére
-
R2D20208
addikt
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple MacBook
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Akciókamerák
- Gyúrósok ide!
- Dacia topic
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest