Hirdetés
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  Felhőtakaró

üzenetére Felhőtakaró

üzenetére 
- 

Blindmouse senior tag válasz  Felhőtakaró

üzenetére Felhőtakaró

üzenetéreMivan, elgurult a gyógyszer? 
- 

Felhőtakaró tag válasz  Blindmouse

üzenetére Blindmouse

üzenetéreLOLL Akkor tehát tökmindegy mennyi erő kell a népnek így is-úgyis kifizetnek háztartásonként 300-400 ezer forintot számítástechnikai eszközökre. Az eszközök meg ígyis -úgyis megzabálnak 200-300 Wattot mindamelett a progik ígyis -úgyis B@sznak normálissan futni. 
 MEGALOLL Nemhiába vannak tele a hírek hogy az IT szektor emberhiánnyal küzd régóta. Nemhiába vannak tele a hírek hogy az IT szektor emberhiánnyal küzd régóta. 
 Kezdenek a felszínre emelkedni ennek a hatásai... Én személyszerint az itthoni adatelosztó és informatikai központi gépemben szívesebben használnék ARM csippet. Csak sajnos szoftveres oldalon nem nem lehet maradéktalanul a szám íze szerint kiépíteni a rendszert. Én személyszerint az itthoni adatelosztó és informatikai központi gépemben szívesebben használnék ARM csippet. Csak sajnos szoftveres oldalon nem nem lehet maradéktalanul a szám íze szerint kiépíteni a rendszert. Amolyan itt a piros hol a piros alapon; a mezei parasztokkal fizettetik meg a teljes informatikai fejlesztések költségét.  
- 

#16939776 törölt tag válasz  Blindmouse

üzenetére Blindmouse

üzenetéreAtom C seies-re tesz mindenben 1 lapáttal, annak a folytatása. Szerintem ez már alkalmas arra amire a C-t szánták annó, de a TDP miatt pont kevés lett valós körülmények között. Ez az árán is meglátszik  pl.:C2750 - $171.00 
- 

Sanchez638 addikt "Csak 6DB S-ata? Tudom lehet bővíteni valamilyen formába.. De már talán az első gen i széria is már 6db-al rendelkezik. Ami már néha kevés is. 
- 

Blindmouse senior tag válasz  Felhőtakaró

üzenetére Felhőtakaró

üzenetéreEz az Atom és a X3 közé megy. Tehát oda ahova nem kell sok erő. 
- 

Felhőtakaró tag Milyen piaci szegmensben van létjogosultsága ezeknek a prockóknak? értem ezalatt BANK szektor? Logisztikai központ? Egyetem?  Fizikai kutató központ? Fizikai kutató központ?
- 

Khelben nagyúr Érdekes, hogy szerver oldalon még elég a Broadwell (vagyis a Haswell) technológiai szintje, a "konzumer" piacon meg már két váltás is volt azóta. Ez valahol egyfajta beismerése annak, hogy ezek a sűrű váltások nem hoznak érezhető előrelépést, csak a piac felpörgetésére valók. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Programozás topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- 2. és 3. generációs processzorok.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nemhiába vannak tele a hírek hogy az IT szektor emberhiánnyal küzd régóta.
 Nemhiába vannak tele a hírek hogy az IT szektor emberhiánnyal küzd régóta. 
 Én személyszerint az itthoni adatelosztó és informatikai központi gépemben szívesebben használnék ARM csippet. Csak sajnos szoftveres oldalon nem nem lehet maradéktalanul a szám íze szerint kiépíteni a rendszert.
 Én személyszerint az itthoni adatelosztó és informatikai központi gépemben szívesebben használnék ARM csippet. Csak sajnos szoftveres oldalon nem nem lehet maradéktalanul a szám íze szerint kiépíteni a rendszert. 

Fizikai kutató központ?
 Fizikai kutató központ?