- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
válasz
Felhőtakaró #8 üzenetére
-
Blindmouse
senior tag
válasz
Felhőtakaró #8 üzenetére
Mivan, elgurult a gyógyszer?
-
Felhőtakaró
tag
válasz
Blindmouse #4 üzenetére
LOLL Akkor tehát tökmindegy mennyi erő kell a népnek így is-úgyis kifizetnek háztartásonként 300-400 ezer forintot számítástechnikai eszközökre. Az eszközök meg ígyis -úgyis megzabálnak 200-300 Wattot mindamelett a progik ígyis -úgyis B@sznak normálissan futni.
MEGALOLLNemhiába vannak tele a hírek hogy az IT szektor emberhiánnyal küzd régóta.
Kezdenek a felszínre emelkedni ennek a hatásai...Én személyszerint az itthoni adatelosztó és informatikai központi gépemben szívesebben használnék ARM csippet. Csak sajnos szoftveres oldalon nem nem lehet maradéktalanul a szám íze szerint kiépíteni a rendszert.
Amolyan itt a piros hol a piros alapon; a mezei parasztokkal fizettetik meg a teljes informatikai fejlesztések költségét.
-
törölt tag
válasz
Blindmouse #4 üzenetére
Atom C seies-re tesz mindenben 1 lapáttal, annak a folytatása. Szerintem ez már alkalmas arra amire a C-t szánták annó, de a TDP miatt pont kevés lett valós körülmények között. Ez az árán is meglátszik
pl.:C2750 - $171.00
-
Sanchez638
addikt
"Csak 6DB S-ata? Tudom lehet bővíteni valamilyen formába.. De már talán az első gen i széria is már 6db-al rendelkezik. Ami már néha kevés is.
-
Blindmouse
senior tag
válasz
Felhőtakaró #3 üzenetére
Ez az Atom és a X3 közé megy. Tehát oda ahova nem kell sok erő.
-
Felhőtakaró
tag
Milyen piaci szegmensben van létjogosultsága ezeknek a prockóknak? értem ezalatt BANK szektor? Logisztikai központ? Egyetem?
Fizikai kutató központ?
-
Khelben
nagyúr
Érdekes, hogy szerver oldalon még elég a Broadwell (vagyis a Haswell) technológiai szintje, a "konzumer" piacon meg már két váltás is volt azóta. Ez valahol egyfajta beismerése annak, hogy ezek a sűrű váltások nem hoznak érezhető előrelépést, csak a piac felpörgetésére valók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Synology NAS
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Mini-ITX
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest