Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
válasz
TheDragon007 #25 üzenetére
Nem írtam, hog az Aston nem jó. Pont azt írtam, hogy az nekem is tetszik. Én a robogóról beszéltem feljebb. és igen, igénytelen vagy. Akinek egy Astonra van pénze, és nem Bentley-t vesz, hááát. szomorú
amúgy:
6. üzi: "ropogós hangú robogó csodán közlekedik"
Igaz, a robogóra lehet asszociálni egy aston-t is!
Az AM DBS-él meg továbbmentem, fene tudta, mire gondol. Mondom biztos a robogó típusa valami AM.És tényleg jó volt kalandozni a milliárdosok világába
-
TheDragon007
senior tag
-
hommeros
őstag
válasz
littlelion21 #22 üzenetére
Nem egy kategória a kettő. Az akkor idők sportos és elegáns csodái voltak. Emlékezzünk, akkor meg azért csorgott sokak nyála, nem?! És még ma is, egy BMW M6 Hamann 766 lóerővel is tud sok nagy arcnak meglepetést okozni.
mellesleg laikus is vagyok, így nem tudok vitát nyitni arról, hány db tömítő gyűrű is van egy ilyen-olyan kocsiba, motorba, illetve hány gramm olajat kentek fel acél testére.Amúgy jó helyen lakom?! relatív. Itt a környéken nem nagy szám a 20-30milliós járgány,de gyakorta, napi szinten látni 50-100milliósat is. 5-6millió kocsival erősen kerülgetne a kissebbségi komplexus a forgalomba! Ha meg még kisebb értékű, akkor meg már dúrnak is lefele, nincs tekintélye a kocsinak. (ezért járjon az ember biciklivel ha-ha.)
Itt a tejfeles szájúak veszik a 10-16 milliós kocsikat. hmm hmm. Ez egy olyan város, ahol főleg a vállalkozó emberkinézetű egyének kisajátították maguknak a területet, és fészeklerakóvá alakították át, hogy a világra segítsék igen intellektuális sötétített ablakos utódaikat... -
Morden24
nagyúr
Ebben az esetben irigylem a lakóhelyedet, ahol a tejfelesszájú tinik ilyesmikkel járnak. Valamikor szólj már oda az egyiknek, miközben az ablakod előtt James Bond-osat játszik, hogy hozzon egyet nekem is.
Mellesleg aktuál AM már volt régebbi James Bond-ban is, szóval pláne nem értem, de mondjuk mindegy.
-
Nunder
őstag
válasz
TheDragon007 #16 üzenetére
Most tényleg szókiforgatósat játszunk? Ki lehet következtetni az előző hsz-ekből, hogy a fent említett film alapján készült játékok számomra összecsapottnak tűnnek és kész. Nem flamelni akartam csak kinyilvánítottam a véleményemet. Nekem nem jön be a megvalósításuk szerintem lehetne rajta javítani sokat. Ennyi
-
Morden24
nagyúr
Hát nézd, ezeket nem azért csinálják, hogy az adott genre mesterművei legyenek, hanem azért, hogy megragadják az adott film hype-ját, aztán eladják azoknak, akik interaktívan is végig akarják élni a dolgokat.
Szóval érted, gondolom senki nem játszik pl. Harry Potter játékokkal, aki nem szereti magát a könyvet/filmet, aki meg szereti, az meg le sem szarja azt a pár hátulütőt (na persze vannak kiemelkedően rakás szarok, de hát azok mindig vannak)
-
Nunder
őstag
Én úgy vagyok vele hogy a James Bond játékok mindig elnagyoltak. Értem ezt úgy hogy a sok kütyü amit a filmekben használnak nem igazán köszönnek vissza a játékokban. Ha meg igen azokkal sem lehet sok mindent kezdeni. A játékélményt meg megöli szerintem az, hogy a pályák nagyon könnyen végig vihetők. Ha már cuccos lopakodós behatolós játék akkor Hitman sorozat.
-
LackoMester
addikt
hmmm...kb.1 órát gameztam vele,elég is volt,köszi
-
hommeros
őstag
válasz
littlelion21 #4 üzenetére
Én is a demót próbáltam megemészteni. De a film is annyira hulladék volt, hogy eretnekségért a készítőket kerékbe törném. Fél óra alatt sikerült a kómához hasonlítható alvó állapotba kergetnie. Nincs is megalázóbb, amikor egy Bond a mai serdülőkhöz méltó ropogós hangú robogó csodán közlekedik. Hol a Bond kütyüzéria kérem?! a világválság mi...
Na, és a játék tisztára ütött az apjára... ugyanolyan volt számomra, mint a film. Persze, más embereknek más időben (tér, idő kontinuum?!) biztosan tetszett. Szerintem a cod4 motorból jobbat is kilehetett volna hozni.
-
hülyegyerek
addikt
Szerintem inkább Daniel Craig.....Ezt azért nem kellene magyarítani.
-
littlelion21
addikt
Engem a demo valahogy nem fogott meg...bár lehet idővel adok esélyt a teljesnek.
-
fpeter07
veterán
Nem rossz játék, de töröltem mert nem mentette el a játékot... És lusta voltam még1x végigmenni
-
Kai Hansen
csendes tag
Szerintem azért annyira nem vészes a grafika, hogy hátránynak felrójuk, de amúgy körülbelül nekem is ez a véleményem a játékról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest