Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
És mekkora felárral? A flash-nél csak logikailag leválasztanak 1 területet, itt meg külön chip külön vezérlő a más technológia miatt (nehéz lesz olcsóra megcsinálni) ami nem mellékesen elveszi a helyet a NAND chipektől. A sebességnövekedés eddig 1 paraméterben (random olvasás) elsősorban szintetikus tesztekben volt kimutatható ami még persze a driverek overheadje meg az interface sávszél korlát miatt miatt messze nem hozta a technológia lehetőségét.
Előny lehetne még a tartósság, lévén jobban bírja az írást (ami ha jól emlékszem a technológia miatt lassabb mint a flash szóval nem jó előre tolni), de eddig mindig hamarabb cseréltem nagyobb kapacitásúra az SSD-imet minthogy az élettartama töredékét elértem volna.Nem látom az áttörést, pedig ha valaki akkor én kezdetben lelkes voltam, részletesen utánanéztem amit hibátlanul visszafejtettek hiába titkolta az Intel stb.
Szerk:
Itt a korábbi véleményem is:
https://prohardver.hu/tema/re_meghozta_a_tomegeknek_szant_optane-t_az_intel/hsz_34-34.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Kuponkunyeráló
- Crypto Trade
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- ASUS NOCTUA 16 GB RTX 4080 OC - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő