- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaffa888
csendes tag
Ha igazak a hirek és ezt a teljesitményt fogja nyújtani a psp2,az már szép
Disco's Hit...
-
Zirowe
nagyúr
Vicces..
Egy kis sz*ros iphone pár megás ipa (a legnagyobb játék amit eddig láttam 170 mega körül volt) sosem lesz annyira jó és szép, mint mondjuk egy God of War psp-re..De próbáld ki nyugodtan mind a kettőt!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
papírzacskó
csendes tag
Elvileg lenne plusz pénze hiszen valamilyen módon csak el kell juttatni a játékot a PSP-ig. Akár UMD-én akár Store-on keresztül... A PS2 lemezek elhelyezését csak nem tudnák megoldani. Azt meg gondolom nem hagyják hogy csak úgy rápakold, ők meg fejlesszék az új játékokat szinte a semmiért, hiszen míg tart a PS2 game addig senki nem vene újabb címeket...
[ Szerkesztve ]
TDU2: PapirzacskoHUN
-
Zirowe
nagyúr
Ez most komoly??
A psp már most szebb grafikát produkál mint bmilyen játék fog valaha iphone 3G S-en..
Nézz utána!We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
h-yle
addikt
Az okfejtésedet értem, de a hiba ott van benne, hogy nagyon sok függ az emulátortól, és az emut futtató HW-től.
Tehát amíg egy rendesen portolt PS2 Game elfut ugye egy korabeli erősebb PC-n gond nélkül, addig emuval core 2 duo meg 8800GT kell neki legalább, hogy a full 3D játékokat is futtassa.Ugyanakkor ottvan pl. a PSP ami emulálja a PS1-et olyan hw-n aminek megfelelővel PC-n meg se röccenne a játék.
Tehát egy okosan összerakott PSP2 minden további gond nékül vinné a PS2 játékokat, amit persze nem fog, mert a Sonynak abból nem lesz plusz pénze, akkor meg szarik bele az egészbe.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Viktor77
titán
Én linkeltem a videót. Szép, de még nem PS2 szint.
Bocs, hogy szerkesztettem, és nem minden mondatomat külön hsz-be írom (minden mondat végén szigorúan smiley-val).
Kit érdekel a FullHD? 1024-ben sem viszi a gépem (hangsúlyozva, hogy tudom, nem célhardver).
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
whYz
őstag
Huh, ennyi idő volt kigondolni a megfelelő választ?
Lesd meg a gt-t psp-n, nagyot fogsz nézni...
Most nem fullhd-s lcdtv-n kell nézni, így nincs is szükség akkora erőforrásra mint amekkorára te gondolsz, és mit mondtam, a ps2 micsoda egy mostani erőműhoz képest?edit: Oh bocs, taníts mester!
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
Most komolyan, te tudod egyáltalán miről beszélsz?
Ezt írtad: "a psp már évek óta futtatja a ps1 gameket(psx), és azért nem akkora nagy lépés a ps2".
Erre mondtam, hogy de bizony, nagy lépés. Nagyon-nagy.Erre jöttél a GTA4-el (amit nem tudom honnan vettél). GT4-ről beszéltem, ami megfektet egy középkategóriás pc-t, de szerinted egy PSP elviszi.
Szóval a kérdésem, te tudod egyáltalán miről beszélsz?
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
Nem vont párhuzamot a kettő között, csak példát hozott. Arra gondolt, hogy az eltelt 5 évben végbement akkora technikai fejlődés, hogy az új PSP-be már bele lehet zsúfolni a cikkben leírtakat (és ami 4-5 éve még nem lett volna lehetséges).
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
Nem igazán értem, mit akarsz ezzel mondani, egy 4 éves PC grafikában simán porba alázza a PSP-t. Nézd meg a 2004-es Doom 3-at. Azt a szintet még igen sokára fogja hozni egy PSP, leginkább soha. Mellesleg a Doom 3-at senki nem 480 x 272 felbontásban nyomta.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Nunder
őstag
Ez a szám nekem gyanúsan nagy. Lehet hogy én vagyok szkeptikus, de én valahogy nem tudom elképzelni, hogy Box szintű grafikát zsúfoljanak egy kéttenyérnyi masinába. Legalábbis nem az elkövetkezendő 4-5 évben. De az is lehet hogy nagyot tévedek
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
DriderG
tag
Tegrát bele és nem lesz gond a grafikával! Még a HD filmekkel sem. Miért mindig a PowerVR? A KYRO/KYROII párossal szépen leszerepelt a grafikus kártyák piacán is. A Dreamcast-nak a grafikáját szolgálta még ilyen chip. Most meg az iPhone és az okostelefonok használnak ilyet. [link] Nem hiszem, hogy a HD-vel képes lenne megbirkózni, vagy lenne digitális kimenete. Így nincs sok esélye annak, hogy egy iPhone3G S grafikánál szebbet produkáljon. (az iPhone3G S ugyanis hasonlót használ Samsung által gyártott SGX535-öt, míg a PSP2 SGX543-at fog, ami annyiban tér el, hogy 4 grafikus mag lesz 200Mhz-en, ami a Tegra 700/800Mhz-éhez képest elég kevés. lásd wiki) Tegra FAQ: [link]
A Zune HD nagyobb durranásnak tűnik: [link][ Szerkesztve ]
-
addikt
Majd megint előállnak egy olyan processzorral, amire kín lesz fejleszteni.
-
gabi81
tag
azt tudom hogy a go idén jön de valaki tudja hogy ez kb. mikor várható. mert ha 2011-12 felé akkor nem elképzelhetetlen a kisméretű, fogyasztású, 4magos proci.
de a psp1-hez sincsenek olyan igazi húzónevek még eddig. valamikor lesz majd gt meg mgs, ennyit tudni.[ Szerkesztve ]
just believe in yourself
-
félisten
Ebben semmi meglepő nincs. Az lenne furcsa, ha olyan hír jönne, hogy fos grafikai teljesítménye lesz a PSP2-nek. Vazze 21. század, gyúrjanak csak rá a dolgokra.
-
copin
őstag
Filmekhez jó lesz.
@whYz Sokra mennének vele, a jelen állapot szerint, persze a fekete hattyú elmélet alapján lehet építeni a ps2 sikereire, de el kéne ismerni, hogy x generációban, meyik konzol miértvolt sikeres, vagy sikertelen és a leírt kevés inóból az jön le hogy ezt a Sonynál a gyenge-erős hardver (iphone-psp harc?) felé nyitnak, ami nem kíván túl sok kreativitást, hardver tekintetében. Nem lehet megjósolni a sikerét.
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
Végre!
De remélem azért nem úgy fog kinézni mint a GO, és le tudja játszani a PS2 gameket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB +2 konti+1 TB külső vinyó+Venom töltő
- Jég: sunkelandras - Nintendo Switch Oled
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest