Hirdetés
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nem tudom, kérdem, hogy milyen.
Azt tudom, hogy a PS4 a kontrollerbe dugva szinte minden mikrofonos fejhallgatót kezel, szerintem az elég korrekt megoldás. A vezeték nélküli megoldások közül pedig ezzel az új 1.6-os PS4 patch-csel sok már működik, ahogy a PS3-as Pulse headset is.
-
-
-
Slade92
aktív tag
PS4 - Pénzlehúzós headset!
-
Szalontahó
tag
Ez nem a Pulse. Az PS3-hoz jelent meg. Ennek Gold a neve.
-
mikka07
tag
Inkább azt csinálják meg hogy a ps3-hoz használt bluetooth headsetem tudjam hasznáni ps4-hez van egy profi 5.1-es hangrendszerem(igy nincs szükségem fejhallgatóra) mert amit ps4-hez adnak alapból az használhatatlan vicc kategoria halk recseg stb...
-
Thodeus
aktív tag
Tényleg jónak tűnik. Na majd a teszteken meglátjuk mit produkál.
-
Benzoldog
tag
Annak szintén örülök, hogy PS3-mal, sőt még PC-vel is kompatibilis.

-
big-J
őstag
Sony standardok mellet a $100 vagy 90eur ajándéknak számít.
Manapság már sima stereo zsinóroson se lepődik meg senki $150 felett se... mi történt itt?...Még mikrofon is van rajta... most magam is elgondolkodtam rajt.

-
ALBY
senior tag
"Érdekessége, hogy PS4 mellett PS3-mal, PC-vel és akár Mac-kel is használható, vagy vezetékkel akár PS Vitával vagy más mobil eszközökkel is."
Magic Jack!

hogy mit ki nem találnak manapság ...Ha adtok 1$-t, megmutatom hogy lesz iPod kompatibilis
-
alevan
őstag
Vajon XBOX-al menni fog?
(Mivel H/W inkompatibilitást nem látok).
-
zenwalk
senior tag
30k körül lehet majd kapni? Lehet, hogy én is beruházok egyet a következő hónapban.
-
sirdenis
tag
Minek a 7.1? Trueaudiohoz nem, h csak stereo füles kell?
-
Anderw
csendes tag
Nem valószínű, hogy a jó öreg Sennheiseremet mostanában le kéne cserélni, de egész kellemes az alakja és az ár/érték aránya

-
Az elődjét szinte mindenki dícsérte, ez meg talán még jobb is lesz, szóval várom majd az első teszteket, aztán lehet megveszem. Régóta tervezem már egy gamer fejes vásárlását.
-
Benzoldog
tag
Szerintem jól néz ki, és az ára is egész kellemes.
Különösen tetszik a 8 órás akku kapacitás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Pro-t keresek Szeged környékén
- Xbox starfield limited edition kontroller
- Nintendo Switch OLED V2 V1 128GB-512GB !okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos!!!
- Turtle Beach Victrix Pro BFG PS5,PS4,PC kompatibilis vezetéknélküli moduláris kontroller
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Még kvarc játékkal is menni fog.
Különösen tetszik a 8 órás akku kapacitás.