Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
-
kromatika
veterán
Nekem be jön.
-
kiszi07
senior tag
Jó teszt, de nem tetszik
-
Edgeri
senior tag
Köszi, grat a cikkhez, jó lett
-
Schuerue
csendes tag
válasz
Raysen623 #20 üzenetére
Mindössze négy.
Standby, Screenshot, Start. A negyedik meg most nem jut eszembe.Őszintén megmondva ez a hangvezérléses koncopció nekem valahogy nem jön be, telefonon se.
Az mondjuk érdekes, hogy amíg az IBN-nek emlékeim szerint már 97-98 környékén volt olyan szoftvere, ami egy nagyjából egy oldalnyi szöveg beolvasása után olyan hatásfokkal megtanulta az adott személy kiejtését, hogy normál sebességgel lehetett neki diktálni - csak angol nyelven működött - , addig ezek a parancsvezérlések most is kissé esetlegesnek tűnnek. Mondjuk az akkor kipróbált diktálós szoftverrel sem nagyon találkoztam azóta sem.
xmaas: A PS3 teljesen más architektúrát használ. Ahhoz, hogy az első PS3 verzió (a "kövér") lejátssza a PS2 játékokat, gyakorlatilag volt benne egy PS2 is. Ez nem kevéssel járult hozzá ahhoz, hogy több mint másfélszer annyiba került az előállítása, mint amennyiért árulták - még úgy is, hogy a PS4 áránál jóval magasabb volt a PS3 nyitóára.
Ugyanezt kellett volna most is meglépnie a gyártónak, vagyis Cell procistól meg szinte minden egyébbel együtt integrálnia kellett volna a PS3-at az új konzolba, hogy fussanak a régi játékok. Annyival ugyanis nem erősebb a PS4, hogy emulálni tudja az előd rendszert.[ Módosította: Zsoccc ]
-
gianni85
veterán
Az alapján ne jelents ki ilyet. Én utáltam a PS3-at, kétszer egy hónapot volt nekem, végigtolni az exkluzívokat (már amelyik érdekelt), de a PS4 már a bejelentés óta szimpatikus volt.
Jó tartalmas a bemutató... csodálom, hogy ilyen kevés a komment. Már mindenki tolja biztos a PS4-gyel, és felesleges a bemutatót elolvasniuk
(#29) xmaas
Cod és BF4 eladta a nextgent -
JanR
addikt
Én most vettem PS3-t, de az se jött be, szóval szerintem nem lesz PS4-m
-
xmaas
őstag
Meg nagyon gyenge a jatek kinalat egyelore nem is csoda ha nincs annyira nagy erdeklodes az uj konzolok irant , csak azon csodalkozok hogy annyi millio darabot eladtak mar habar meg rendes jatekok csak igeretkent leteznek , mondjuk az is kulon vicc hogy nem oldottak meg hogy a PS3 hoz vasarolt jatekok fussanak az uj konzolon eleg szemet huzas hogy kifizettetnek egy uj osszeget megint veled ugyan azert a jatekert amit mar megvettel ha jatszani akarsz vele az uj konzolon
-
scampolo84
aktív tag
Micsoda túláradó érdeklődés
Két nap alatt 27 hozzászólás! Azannyát....
-
Médialejátszó/távirányító témához: már a PS3 távirányítója (aki vett hozzá gyárit) esetén se IR, hanem bluetooth volt a távirányító. Feltételezem ugyanígy lesz ennél a generációnál is.
-
Lei559
tag
válasz
WongFeiHong #24 üzenetére
Annyira unalmas és egyhangú , h 2óra játék után erős késztetést éreztem arra , h inkább berakjak egy filmet helyette.
Persze ez nem minősíti az X1-et , de a kedvet sem hozta meg a vásárláshoz.. ami meg ugye a játékok dolga alapvetően. Legalább is nálam. De mivel mind a 2 platformnak harmat gyenge játékkínálata és sok sok minden hiányzik még a beígért szolgáltatásokból (amire a teszt is helyesen kitér) így egyenlőre teljesen érdektelenné vált számomra a vásárlás.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Köszi a tesztet!
Idővel több játékkal majd jobb lesz a felhozatal. Gép kicsit lehetett volna szebb is. -
Lei559
tag
"Mi az hogy , nem tudom hangvezérléssel bekapcsolni a harry potter BD lejátszását?" Tényleg kiragadtátok a lényeget az új generációból...
Egyébként köszi a tesztet. Majd elválik hosszútávon , h melyik a "jobb" gép. Csiszolatlan gyémánt még egyenlőre mind a 2.
Egyenlőre viszont így látatlanban a PS tetszik jobban. X1et próbáltam már élőben havernál és nem voltam tőle elájulva. Főleg úgy , h a Ryse-al teszteltük.
-
gyerecske
senior tag
Na majd jövő karácsonyra beruházok egyre.
-
Raysen623
addikt
válasz
WongFeiHong #19 üzenetére
Mi az a pár szó? Van akkora szókincse mint az X1-nek vagy nincs?
-
Raysen623
addikt
Nagyon jó kis teszt volt ez is. Hangvezérlés van itt is hasonlóan az X1-eshez vagy kihagyták? Erről nem esett szó....a média teljes hiánya ismét megerősít abban, hogy nem szabad az első körben megvenni ezt a gépet sem.
Mégvalami az UI-vel kapcsolatban: szerintem tökre hasonló az MS X1-es felületéhez, csak ők már rájöttek a vízszintes scroll előnyére széles vásznú kijelzőn
Itt mintha még ez váratna magára...egyenlőre az X1 felülete jobban tetszik mint ez.
-
Schuerue
csendes tag
válasz
unrealnoise #14 üzenetére
A DS4 USB kábelen a PS3-al is használható, de sajnos csak azokkal a játékokkal, amik engedélyezik a "drótos" vezérlők használatát. Amennyiben kijönne egy olyan rendszerfrissítés amivel a bluetooth kapcsolaton is felismerné az nagy királyság lenne.
-
unrealnoise
senior tag
Szerintem meg pont az a legvadabb, legvagyányabb része. :p A szellőzést/levegőcserét valahogy meg kellett oldaniuk.
Amúgy ma próbáltam a DS4-et, hát ez a kontroller valami veszett jó lett. Mintha a kezembe öntötték volna. Az eddig preferált xbox360-ast is agyanvágja nálam... Alig várom, hogy az X1-es gamepadot is kipróbáljam.
-
leslieke
Jómunkásember
Köszi a részletes tesztet.
-
WongFeiHong
senior tag
Jó kis bemutató volt, köszi! Remélem azért később pofoznak valamit a médialejátszáson és akkor nem lesz semmilyen negatívum a géppel kapcsolatban.
-
Ed3r_X_
nagyúr
A hátulja valami borzalom,az a rács rajta.. szebben is megoldhatták volna.
-
mongi
senior tag
"legelkötelezettebb PalyStation rajongók..."
Ez most egy echte Hungarische edésün? -
xenom0rph
őstag
Az 5 db játék csak az újságíróknak jár?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kezdődjék hát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók