- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
X3B6O0X
aktív tag
Áááá, Underground 2... Annyi szép emlékem van róla...
-pl. amikor már annyit hallottam a játék zenéjét, hogy meguntam, és Winampból toltam alá a muzsikát (tudom, szentségtörés), és amikor valamelyik kedvenc számom jött, megvertem akárkit Hardon is (pedig Hardon elég erősen csal a gép: hajtűkanyarokat olyan tempóval vett be, amikről álmodni sem mertem, de egyenesben le lehetett őket gyorsulni, sokszor pár centivel nyertem csak).
-vagy amikor haveromék átjöttek, kitettük TV-re a képet, és versenyeztünk, ki tud nagyobb sebességet elérni Dragban, vagy ki drifteli össze a legtöbb pontot, vagy ki tudja legrövidebb idő alatt lerázni a riválist 1v1-ben (ezt mindig megnyertem, kipörgetés rulez)...
-vagy amikor végre kormánnyal is ki tudtam próbálni (Logitech MOMO), és öt perc után leszakadt a karom (10 évesen elég vékonyka voltam), de akkor is fülig érő szájjal versenyeztemMindennek ellenére mégis a Most Wanted a kedvencem a mai napig.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Psychonaut #21 üzenetére
áh, csak a 240sx, a legjobb ótó a gammában
a másik kettő kis nyomi, nehezebb meg nem lesz úgy se, ahogy én vettem észre
-
hoffman_
nagyúr
elég gyerek cipőben van még ez a 240sx, de legalább a jó autót választottad. meg van ps2-re meg pc-re is, én is most vettem elő pár hete, nyomom neki ezerrel, legjobb rész
-
Igen, az leesett, de a címben nem szerepel a kettes, így elég csalóka
Most, hogy emlegettétek a soundtracket...mennyi jó zene volt benne, az első két rész...Sosem feledem, akárcsak az autók hangját, hogy imádtam, a tuningok hatására változott, a turbó lefújószelepe váltásnál... -
Speeedfire
félisten
Azt hiszem fel is rakom lapos, sok minden úgy sem megy el rajta. Nagy kedvenc volt fiatalabb koromban.
-
Picike8
aktív tag
Másik kiskedvencem: Black Betty
-
Picike8
aktív tag
Atya ég, mennyit játszottam vele! Imádom. A kettő megvan (PS2-re - már csak egy kormányt+pedált kéne lőnöm hozzá), az eggyel 3-4 évesen "toltam" PC-n. A kettőnek isteni a zenéje (csak egyet utálok, de azt ki is vettem a playlistből).
P.S.: Valaki nem tudja az első főzenéjét? Ami legelőször ment, asszem.
-
Most akkor NFSU vagy NFSU2? Zavart érzek az erőben...
Mindkettő jó játék volt, az U2 pont azt a "szabadságot" hozta, amit hiányoltak sokan az első részben.Én egy Most Wanted (eredeti!) remake-et várok, amiben változik a napszak (és ebből adódóan éjszakai versenyek is vannak), az autóarzenál jó úgy, ahogy van, de kerüljön bele a Carbon-ból megismert "személyre szabás", a Downhill drift is jó móka volt, csak ez így egyben egy álom marad...
-
EczkE
veterán
Kedvenc NFS részem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Diablo IV
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest