- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- PLC programozás
- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
"A privát szféráért cserébe"
Csakhogy kihasználható a rendszer. Az emberek elvesztik a beleszólásukat a politikába, ellehetetlenül a szerveződés. Ne ragozzuk, már volt szó róla. Inkább az érdekel, hogy az általad leírtakból mi az, amire tényleg szükséged van. Engem pl. idegesítene a paypal asszisztens. Meg hadd jöjjek már rá, hol hagytam a kulcsomat. De tényleg.
Valószínűleg amúgy ez a közeli jövő, és a tömegeknek sem lesznek (nincsenek?) olyan igényeik, mint nekem... -
bkercso
nagyúr
Kameraképek alapján eddig is összerakták a modelleket, ha akarták. Egy bankrablás előkészítésébe ez beleférhetett eddig is.
Gondolom, az hajthatja ezt - a titkosszolgálati vonalon túl - , hogy majd jöhetnek az olyan reklámok, hogy: "Ez a lámpa pont jól elférne az íróasztalodon, a fényeloszlása is megfelelő és az általad kedvelt színhőmérséklettel világít! Sőt, még a feleségednek is tetszene. Meg amúgy is várandós, nyugtatná a fénye. És havonta 3212,70 Ft-ot spórolnál vele a villanyszámládon."
-
bkercso
nagyúr
válasz
Colonel993 #2 üzenetére
Eléri, hogy Te akard.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest