Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBR
senior tag
Hát ez komoly stuff. Kell.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha jól tudom nagyjából megegyezik a specifikációja a Rift-el, 2db 960x1080-as kijelző van, de csak 90 fok a látószög, míg a Rift 100 fokot ad. Viszont mindkettő olyan technológia amit nem lehet megítélni se specifikáció, se képek, se videók, sőt még tesztek alapján se. Saját tapasztalat nélkül semmit se érünk, akárhány cikket és tesztet is írnak ezekről. Mennyire pontos a mozgásérzékelése, mekkora a késleltetése a képnek a mozgáshoz képest, mennyire lehet egyénileg testreszabni a 3D érzékelést, mennyire nehéz, fárasztó-e használni. Saját tapasztalat nélkül nem ér az egész semmit.
-
Tigerclaw
nagyúr
Kár hogy ilyen módon semmi sem jön át az egészből. Ennyi erővel lehet nagyon jó is, meg gyenge is.
-
AAAgold
senior tag
nekem nagyon bejön a videó alapján
-
hommeros
őstag
válasz
mentoloshypo #1 üzenetére
Sony-t ismerve túlárazva jön.
-
mentoloshypo
senior tag
Én csak egy árra lennék kíváncsi az európai megjelenési dátum mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest