Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
beta
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
oda van irva miert:
"A Phenom a 15%-os órajelemelés ellenére csak 7-12%-ot gyorsult, szerintünk az L3 cache alacsony órajele fogja vissza az architektúrát. Ezt sajnos nem sikerült 2,2 GHz-en stabilizálni, ezért hagytuk alapon, 2 GHz-en."
3900 core/1600 ramhoz illett volna minimum 2.4-2.6ra huzni az imct. de ha megnezed cinebenchnel ahol nem szamit a memoria igy is nagyon jol skalazodott tuninggal.
-
Oliverda
félisten
válasz
kelzsoca
üzenetére
Én nem védtem semmit csak itt páran égtelen ökörségeket hordanak össze amit lehet hogy még valaki el is hisz ha nem szólok.

Amúgy lehet hogy meg fogsz lepődni de ha növeled egy processzor órajelét akkor több utasítást lesz képes végrehajtani egységnyi idő alatt, nő a számítási teljesítménye ergo "erősebb" lesz.

mod: túl késő

-
ZIL
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ahh egy Intel hívő
.
Én ár-érték arányokról beszélek, nem az abszolut teljesítményről. Az emberek többségének ugyanis nincsenek végtelen anyagi forrásai gépvásárlásra. Azt meg már ne is említsük, hogy az AM3 időtállóbb és univerzálisabb platform.
A fogyasztáson kívül semmiben nem veri bucira
. De amúgy kinek merre húz a szíve...
Nekem 21E Ft-ba került a procim, ezután senki semmilyen érvvel nem győz meg, hogy rosszul vásároltam
. -
Champipi
aktív tag
-
VIC20
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
"Erre majd jön a válasz, hogy itt most átlagfelhasználókról van szó
"Felőlem mosolyoghatsz, de ha jól emlékszem, ezzel kezdtem, ó, nagy jövendőmondó.
fless: Így már oké, tehát a vérprofiknak, kiknek minden MHz fontos, azoknak biztosan hangsúlyos a különbség.
Még egy kérdés: MOst azt mondtad, hogy az i5 kevesebbet fogyaszt, ez igaz? A táblázatban a Core2-nek volt a legkisebb TDP feltüntetve. Nekem passzív géphez kellene.
-
Lacc88
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ja ha kijön az utód , akkor is Premium marad az i7 1366 széria

Meg ugyan úgy jók lesznek a Core 2 Quadok is éppen ugyan úgy mint most .
Nem hogy a 4 magos Quadok lesznek még jók , hanem szerintem még az E8400-as széria is jó lesz még .![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kivéve a 4 magra épülő programokra/játékokra .
-
VIC20
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Bocs, lehet, hogy félreérthető voltam: nem állítottam olyat, hogy hülyeség lenne benne, csak azt, hogy ellentmondás, "félreérthetőség".
"A tesztben láthatod hogyan szerepelt az általad is használt processzor, általában az utolsó helyet bérelte ki magának."
Igen, és ez rendben is volna, hiszen természetes a fejlődés. Csak egy dolog nem igazán jött le nekem: az, hogy ez a (pl.) 20-25%-os hátrány most nagyon súlyos, vagy igazából nem számít annyira, mert a gyakorlatban nem mutatkozik meg annyira (pl. játékoknál).
Tényleg lehet, hogy én vagyok nehéz felfogású, de ezt az elavultsági dolgot továbbra sem veszi be a fejem: szerintem akkor elavult valami, ha már nem vagy csak nagy hátrányokkal lehet használni egy adott célra. Lehet, úgy tűnik, hogy ez csak játék a szavakkal, de szerintem inkább az a játék, ha egyszer azt mondom, hogy elvult, aztán meg azt, hogy még két évig is megállja a helyét.
-
csdm
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Az egy dolog hogy jön de akkor is 3 éven keresztül csúcskategória. Processzor fog még bele érkezni. Ha jól emlékazem felreppent egy olyan hir hogy jön 775be egy quad proci még. Tehát koránt sem kell leirni az 1366 ot. Szertintem aki időtallo gepet akar venni, az olyat vegyen.
sry telorol irok nem akartam az ekezetekkel veszodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- Intel Core i7-9700 CPU LGA 1151 + GIGABYTE Z390 UD
- Keressek intel i7-i9!!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

.
.