Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Mini PC
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Senki sem töröl ennél jobban
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Pontosan.
Azt rontották el a tesztben (szerintem), hogy a C3-as steppingnél nagyon alacsony (alig 1,1V feletti) az L3 cache órajele. Na most ez egy alsóbb kategóriás procinál 1,3V is szokott lenni.
1,4V-os L3 feszültséggel a 2,8-3GHz-es órajel sem lehetetlen, extrém melegedés mellett. Egy szerencsés 955BE-vel volt alkalmam tesztelni. Prime alatt elkezdett sípolni a szünetmentes, túlterhelést jelezve, és büdösödött az alaplap.
Mindeközben a VGA üresjáratban volt. Utoljára a szünetmentes pedig HD4870 X2-vel, FurMark Xtreme Burning Mode alatt sípolt. 
HGyu
-
nkmedve
őstag
Én azért nem lennék meggyőződve róla, hogy bármely Phenom könnyedén viszi a 4GHz-et 24/7-ben ésszerű fesszel és egy közepes hűtővel. Ugyan úgy igaz ez az i5-re és i7-re is, csakhát azok valamivel gyorsabbak azonos órajelen.
Azzal egyet értek, hogy annak aki tuningol jó befektetés egy kissebb Phenom X4 feltolva 3.6-ra mondjuk. A 965 ebben a kategóriában (tuningot és fogyasztást figyelembe véve) viszont már egyáltalán nem jó vétel szerintem.
Tehát AMD inkább alsó és közép kategóriában versenyképes (ott viszont nagyon) fennebb már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindeközben a VGA üresjáratban volt. Utoljára a szünetmentes pedig HD4870 X2-vel, FurMark Xtreme Burning Mode alatt sípolt.