Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
dízelracer #372 üzenetére
Aztán ha nem stabil -előfordulhat- még se olyan jó, bár dícséretes elképzelés. Aki már OC-re adja a fejét, ne legyen rest utánanézni, van elég fórum, az én környezetemben nem sok emberke van aki nem tuningol mióta ismer
Nekem meg csak azért kell a tuning lehetősége, ha kedvem van játszhassak, 1ébként kb az esetek 5%-ában használom tuningolva bármelyik gépemet is, akkor is max 20-30% többlettel.
775-ös cpu meg nagyon jó hogy jön, de minek, hova?van már épp elég, 1156-ba meg alig van. Ha 775-öt majd boltban nem lehet kapni, fix hogy jön kisebb 1156-ba, am3-nál a legolcsóbb a 140-es sempron, ami 10k alatt van, x2 240 se sokkal drágább és használható, lapok meg jóval olcsóbban is vannak amd alá, én 12k-ért vettem újan GB-t 740G+SB710-zel ami nekem bőven jó. Kezdetnek rögtön csökkenthetné az intel az SB-k árát, mert röhej hogy gyakorlatilag azt kell megfizetni a lapokban és iszonyat drágán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Airsoft
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Synology NAS
- Gumi és felni topik
- Dying Light Beast
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest