Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
dízelracer #372 üzenetére
Aztán ha nem stabil -előfordulhat- még se olyan jó, bár dícséretes elképzelés. Aki már OC-re adja a fejét, ne legyen rest utánanézni, van elég fórum, az én környezetemben nem sok emberke van aki nem tuningol mióta ismer
Nekem meg csak azért kell a tuning lehetősége, ha kedvem van játszhassak, 1ébként kb az esetek 5%-ában használom tuningolva bármelyik gépemet is, akkor is max 20-30% többlettel.
775-ös cpu meg nagyon jó hogy jön, de minek, hova?van már épp elég, 1156-ba meg alig van. Ha 775-öt majd boltban nem lehet kapni, fix hogy jön kisebb 1156-ba, am3-nál a legolcsóbb a 140-es sempron, ami 10k alatt van, x2 240 se sokkal drágább és használható, lapok meg jóval olcsóbban is vannak amd alá, én 12k-ért vettem újan GB-t 740G+SB710-zel ami nekem bőven jó. Kezdetnek rögtön csökkenthetné az intel az SB-k árát, mert röhej hogy gyakorlatilag azt kell megfizetni a lapokban és iszonyat drágán.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest