Hirdetés
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
dízelracer #372 üzenetére
Aztán ha nem stabil -előfordulhat- még se olyan jó, bár dícséretes elképzelés. Aki már OC-re adja a fejét, ne legyen rest utánanézni, van elég fórum, az én környezetemben nem sok emberke van aki nem tuningol mióta ismer
Nekem meg csak azért kell a tuning lehetősége, ha kedvem van játszhassak, 1ébként kb az esetek 5%-ában használom tuningolva bármelyik gépemet is, akkor is max 20-30% többlettel.
775-ös cpu meg nagyon jó hogy jön, de minek, hova?van már épp elég, 1156-ba meg alig van. Ha 775-öt majd boltban nem lehet kapni, fix hogy jön kisebb 1156-ba, am3-nál a legolcsóbb a 140-es sempron, ami 10k alatt van, x2 240 se sokkal drágább és használható, lapok meg jóval olcsóbban is vannak amd alá, én 12k-ért vettem újan GB-t 740G+SB710-zel ami nekem bőven jó. Kezdetnek rögtön csökkenthetné az intel az SB-k árát, mert röhej hogy gyakorlatilag azt kell megfizetni a lapokban és iszonyat drágán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Borderlands 4
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest