Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Így van, én voltam a hülye hogy egy technológiailag fejlettebb, energiatakarékosabb, és erősebb konfigurációba fektettem a pénzem, mint a jelenlegi AMD
Persze várhatóan már nem jönnek a 1156-os platformra friss processzorok, de én ezzel tisztában is voltam/vagyok.
A processzort és az alaplapot ~2.5 évre terveztem (egyébként sem használnám tovább, már csak a garanciaidő lejárta miatt is)Az AMD hamarosan megjelenő 6 magos processzorai sem különösen izgatnak, de mindenképpen fontos hogy érkeznek.
Az Intelt remélhetőleg sikerül megszorongatni ezzel a lépéssel, illetve egy árverseny is kialakulhat, bár az Intel nem igazán szokott ezekbe beleugrani
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest