Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam Deck
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is mindig ebben az árkategóriában választok általában processzort... bár inkább pontosabban a 15-20ezres kategória a "választott" tartományom..
De ha valószínűleg ha most vennék procit, akkor ezek közül ezen az áron valószínűleg Athlon II X3 vagy X4es lenne.. bár az a 2-3 ezer forint a +1mag ért igazán már nem sok.. és az alaplap is olcsó hozzá.. bár a jelenlegi asztali gépem alaplapjába is beletud menni (kezeli), majd idővel tervezem, hogy veszek bele a mostani Athlon 4800+ helyett egy erősebbet és újabb szériát.. de még várok, hogy olcsóbb legyen, egyenlőre meg a korábbi proci teljesítménye is elég.
... bár az is meg kell említenem, hogy nem is én használom inkább az asztalit, hanem a családom... nekem van egy laptopom, ami igaz.. sehol sincs teljesítményben az itt felsorolt leggyengébb procihoz képest se, de teljesítményben szerintem ez is eléggé simán megy... A laptopban egy AMD Athlon TK-55ös proci található (ez 2x1,8GHz, 2x256kb L2 cache-vel).. nekem ez is elég egyenlőre.. 2 és fél éves már a laptop, mostanság már lényegesen gyorsabbakat is látok az üzletekben (még jó, hogy...) mivel ezt 5 évre terveztem, remélem még legalább ennyi időt kibír "szerény agyonhajszoló" társaságomban...
A merevlemezen látszik igazán, hogy mennyire igénybe veszem... kb 16hónapja vettem bele egy 500GB-os merevlemezt, és ma néztem, hogy az üzemideje már 308nap... Azért ez gondolom nem kevés egy laptop esetében..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Intel 13900ks
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest