- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Én is mindig ebben az árkategóriában választok általában processzort... bár inkább pontosabban a 15-20ezres kategória a "választott" tartományom..
De ha valószínűleg ha most vennék procit, akkor ezek közül ezen az áron valószínűleg Athlon II X3 vagy X4es lenne.. bár az a 2-3 ezer forint a +1mag ért igazán már nem sok.. és az alaplap is olcsó hozzá.. bár a jelenlegi asztali gépem alaplapjába is beletud menni (kezeli), majd idővel tervezem, hogy veszek bele a mostani Athlon 4800+ helyett egy erősebbet és újabb szériát.. de még várok, hogy olcsóbb legyen, egyenlőre meg a korábbi proci teljesítménye is elég.
... bár az is meg kell említenem, hogy nem is én használom inkább az asztalit, hanem a családom... nekem van egy laptopom, ami igaz.. sehol sincs teljesítményben az itt felsorolt leggyengébb procihoz képest se, de teljesítményben szerintem ez is eléggé simán megy... A laptopban egy AMD Athlon TK-55ös proci található (ez 2x1,8GHz, 2x256kb L2 cache-vel).. nekem ez is elég egyenlőre.. 2 és fél éves már a laptop, mostanság már lényegesen gyorsabbakat is látok az üzletekben (még jó, hogy...) mivel ezt 5 évre terveztem, remélem még legalább ennyi időt kibír "szerény agyonhajszoló" társaságomban...
A merevlemezen látszik igazán, hogy mennyire igénybe veszem... kb 16hónapja vettem bele egy 500GB-os merevlemezt, és ma néztem, hogy az üzemideje már 308nap... Azért ez gondolom nem kevés egy laptop esetében..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Drón topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest