Új hozzászólás Aktív témák

• DraXoN

addikt

Én is mindig ebben az árkategóriában választok általában processzort... bár inkább pontosabban a 15-20ezres kategória a "választott" tartományom..
    De ha valószínűleg ha most vennék procit, akkor ezek közül ezen az áron valószínűleg Athlon II X3 vagy X4es lenne.. bár az a 2-3 ezer forint a +1mag ért igazán már nem sok.. és az alaplap is olcsó hozzá.. bár a jelenlegi asztali gépem alaplapjába is beletud menni (kezeli), majd idővel tervezem, hogy veszek bele a mostani Athlon 4800+ helyett egy erősebbet és újabb szériát.. de még várok, hogy olcsóbb legyen, egyenlőre meg a korábbi proci teljesítménye is elég.
    ... bár az is meg kell említenem, hogy nem is én használom inkább az asztalit, hanem a családom... nekem van egy laptopom, ami igaz.. sehol sincs teljesítményben az itt felsorolt leggyengébb procihoz képest se, de teljesítményben szerintem ez is eléggé simán megy... A laptopban egy AMD Athlon TK-55ös proci található (ez 2x1,8GHz, 2x256kb L2 cache-vel).. nekem ez is elég egyenlőre.. 2 és fél éves már a laptop, mostanság már lényegesen gyorsabbakat is látok az üzletekben (még jó, hogy...) mivel ezt 5 évre terveztem, remélem még legalább ennyi időt kibír "szerény agyonhajszoló" társaságomban...
    A merevlemezen látszik igazán, hogy mennyire igénybe veszem... kb 16hónapja vettem bele egy 500GB-os merevlemezt, és ma néztem, hogy az üzemideje már 308nap... Azért ez gondolom nem kevés egy laptop esetében..

Új hozzászólás Aktív témák