- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Ne már! Most arról beszélsz, hogy nem jobb a vásárlás, mert nem cherry picked a cucc? Viccelsz most velem, ugye? Ugye nem arról akarsz meggyőzni, hogy a vásárolt megoldással, ahol képes vagy biztosítani az azonos feltételeket, a valós képet rosszabbul lefestő eredmények születnek, mint most, ahogy más bios, más sw verzió, már ramok és még kitudja, hány másminden volt? Ne vidd el ilyen meddő vitába, triviálisan ésszerű dologról beszélek, cserébe ilyen mellédumával jössz.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Frawly
veterán
Pont fordítva van. A jobb az lenne, ha bolti, átlag processzorral tesztelnétek, vagyis a gyártótól ilyet kérnétek, mivel a tesztjeitek alapján Átlag Józsi bemegy az átlag boltba, átlag procit venni, a cherrys szart, meg az engineer sample, stb. procikat meg ott nem árulják.
Egyébként én a legtöbb tesztre ezért nem adok, nem csak a PH-n, de más, külföldi oldalon sem. Egyszerűen nem az életszerű erőviszonyokat mutatja egyik teszt sem, brutál alaplapban spéci meg húzott példányokat tesztelnek mindenhol, tuninghűtővel. Jó, persze ha két termék között teljesítményben mindenhol 2-3-szoros különbség van, az már mutat valamit, de egyébként irrelevánsak a teszteredmények, pláne a szintetikus tesztek eredményei.
-
De akkor ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy a te általad megnevezett cherry picked procival van igazából a baj, mert hogy eltér az átlagostól, de így továbbra sem értem mi baj lenne azzal, hogy boltból vesztek egyet s azt tesztelitek le? nyilván van szórása a cpu-knak teljesítményben, illetve tuningban de
A, teljesítményre valószínűleg szigorú minőségbiztosítás van, hogy xy %-on belül legyenek egymáshoz képest
B, a tuning az sosem volt garantált
C, ha vmi más is van akkor passz de ezeket szerintem így csinálják/hatják, máskülönben nagyon random lenne(autóiparban is működik, mindegyik motort szinte W-ra pontosan be tudják lőni, aztán a későbbi használat során majd változik)Gépelés nem az erősségemasdsdk
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest