Hirdetés
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
Daywalker
üzenetére
Ezekkel a játékokkal, attól függetlenül, hogy ki választotta nincs is gond. Mondjuk szerintem kevés, de gondolom ez senkit nem érdekel.
Viszont több oldalon is megnézve az ide vonatkozó méréseket, hogy csak házon belül maradjak, van ahol 8350-et használnak, és van olyan is, ahol 8370-et. De mindkét esetben szépen látszik, hogy "hol a helye" az FX szériának. És most csak kifejezetten a játékokról beszélek, ezek alapján pedig itt a PH-n totálisan más eredmény jött ki, mint minden más tesztben.
Az előző teszt is jó volt, amit csináltál. Bár én nagyon kifogásoltam, hogy csak olyan kevés játék volt benne, és ennek hangot is adtam, bár megsérteni nem szándékoztam se téged, se senkit. Akkor kaptunk egy olyan, ha lehet mondani szóbeli ígéretet, hogy lesz még teszt, és akkor tesztek bele sokkal több játékot.
Mi viszont csak annyit látunk, hegy eltelt ennyi idő, és megkaptuk ezt a tesztet.
Szinte már csak egy dolog hiányzott a végéről, hogy csattanó is legyen, egy különösen ajánlott plecsni, játékos procinak a 8350-re.
A proci hiányt lehetne esetleg úgy orvosolni, hogy vesztek egyet a kft-re számlával, amit lekönyveltek, aztán a teszt után feldobni az apróra nettó áron. Régen is volt ilyen, hogy értékesítve lett a tesztalany. Én pl. anno az egyik első sata tesztben szereplő 80-as vinyót vettem meg Bélától. Persze ha kaptok tesztcsomagot, úgy nyilván kényelmesebb minden szempontból.
-
bocimód
csendes tag
válasz
Daywalker
üzenetére
igen, ez a baj, hogy nincsenek meg az erőforrásaitok (nem rátok irányul, magyarország, ennyi). egy nagy nemzetközi teszt oldal baromira nem fog a mérleg egyik-másik oldalára billenni mert nincsenek hasonló anyagi keretek között (észak-nyugaton havi minimálbérből kapsz 4 top telefont), annyi hardware-t kap amennyit nem tud tesztelni.
vagyis aki támogat Benneteket azt előnyben részesítitek, anyagi okokból (magyarország), ilyen egyszerű. meg talán a tapasztalat is kissé híján van.
ez az amit csak kevesen olvasnak ki a soraitokból.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Daywalker
üzenetére
Aki a Tomb Raidert berakta proci tesztek közé annak is adnék egy fülest.
Több teszt is van róla, hogy 1 magos procin is ugyan úgy megy mint 8 magoson. Akkor mégis mi a francnak van bent?
Ha az egészből kihagyjátok a játék részleget is jobb mintha kő hülyeséget posztoltok. Szerintem. Persze így több a klikk meg a beírás, de a színvonal. Simán kiraktok nyilvánvaló hülyeséget is az eléggé szomorú
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Gyúrósok ide!
- Bestbuy játékok
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- PlayStation 5
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- AMD Ryzen 3 PRO 2100GE 3.2GHz + GYÁRI HŰTŐ
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY 2év gar - 27%-os áfás számla + garjegy
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest