- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Tisztázta a Nintendo, hogy lesz-e VRR dokkolva a Switch 2 konzolon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- 3D nyomtatás
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bár az igazi jóság ez 2013-ban... csak még méreg drága.
-
Lehet csak az új 2013-as dolgok tesztelése miatt van az egész. (+ az evolution kit).
EK install: http://youtu.be/PJ1O2-yzoj4
(Azért ez nem lessz rossz a 2012-es modell tulajoknak, ha használják a multimédia képességeket gyakran.)F8000: http://youtu.be/WlIkjPSShPU
-
fojuzer
aktív tag
Hm minden szolgáltatás annyit ér mennyire értelmes,gasználhato,müködöképes! S milyen tartalommal! Minden jó valamire,még tanulságokra is,Talán a felhasználokat kellen megkérdezni,mit-mire tudnak,értelmesen használni??!!
-
dosailord
tag
Tehát ha kompletten behal a funkció, akkor pl. híreket olvasni, fb-zni, youtube-ozni, stb. sem lehet (nem nagyon vagyok benne a témában)?
-
donjohnson
addikt
na akkor ezért tűntek el az ikonok tegnap. még szerencse, hogy a fuso tv alkalmazása és a böngésző működik.
-
bul07
nagyúr
Én youtube-t rendszeresen nézem tv-n keresztül, zenétől kezdve teljes filmekig, vagy amit még sokat szoktam az orosz utakon előforduló elképesztő baleseteket(elképesztő hogy vezetnek), vagy átverős kisfilmek
Sokkal szórakoztatóbb mint sokszor ledott műsorok
(linkelnék is egy két videót de telefonról vagyok)Én nem tartom rosz funciónak az egészet
-
banhammer
veterán
Nesze neked okos teve.
-
bteebi
veterán
Elég gáz szerintem, hogy egy Samsung méretű cég ott tart, hogy behalnak a szerverei. Nyilván nem egyszerű egy ilyen rendszer üzemeltetése, de ez akkor is kifejezetten "kellemetlen".
Vajon amúgy mikor fognak majd megjelenni az első okostévé vírusok, és vírusirtók?#3, #/6: Ezek elég kemények voltak
.
-
wolfman
veterán
Mikor megjelentek ezek a SmartTV-k és mesélték hogy működik, meg mik vannak benne, mit lehet velük csinálni, már akkor gondoltam, hogy semmi nem fog megfelelően működni, a tartalmak meg elég foghíjasok lesznek. Nagybátyám vett egy ilyen TV-t fél éve. Belenéztem a Smart szolgáltatásba, de elég kínos a dolog. 3D teszt videók, de rettenetesen érdektelen és buta témákkal, lassú meürendszerrel, nagyon nem is személyre szabható a dolog. Fél órát nyomkodtam, aztán feladtam.
Annyira okos, hogy nagyon, csak felesleges. -
osztraksajt
őstag
Okostévét már csinálnak, csak épp az üzemeltetéshez hülyék.
-
Ibron
csendes tag
Számomra irtó gagyi az Explore 3D. Alig található benne érdekes rövidfilm. Britney Spears 3D koncert részlet nem igazán hoz lázba. Talán még a kb. 65db meseválaszték a legbővebb, viszont egyelőre nem aktuális az sem.
A youtube-ről lejátszott HD filmek talán még a legélvezhetőbbek.
-
leslieke
Jómunkásember
Az előző leállást se vettem észre, annyira ritkán használom a Smart funkciót.
-
Strezi
őstag
Kell a fütty-nek, amúgy is
Adnának inkább egy jó panelt, körítés nélkül egy HDMI-vel, oszt jónapot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest