Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
Kb 2 éve volt....
program megkövetelte a parancssort. szoftverboltba se volt ami kellett volna.
Win-nél is van parancssor sose tagadtam, de a win7-nél már jól eldugták."Ez nem azt jelenti hogy kell..."
egyszerű dolgot akartam és szükséges lett volna, arra emlékszek órákig szarakodtam hogy megoldjam a HDD mély ellenőrzését, de nem sikerült ubunta alatt. Volt vmi alapszintű beépítve, de az nem talált semmit. pedig volt vele baj, -
DanielK
addikt
Párom Apukáját "átprogramoztam" már. 2 éve már Ubuntut használ. Amire neki kell, arra bőven jó. Raktam fel neki egy virtuális xp-t is, mert sajnos a cégükre vett nyomtatónak nincs normális drivere linux alatt és a színes nyomtatás nem úgy megy mindig, ahogy kellene. De azt max havon 1-2x használja.
És pl sosem nyúlt parancssorhoz, azt sem tudja, hogy mi az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest