Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó cikk.
De mivel Nekem a Linux teljesen kínai ezért nekem nem elég egyszerű.
Engem a Linux-tol mindig az riasztott el, hogy telepítés után (nem livecd indítás) indítva fekete képernyőn mindenféle érthetetlen (számomra) tájékoztatások után nem történik semmi. Egy csomó szakkifejezés számomra értelmezhetetlen fájlkiterjesztések... stb...A cikkből azt is levontam, hogy elég nagy a káosz (bőség zavara) a "linuxok" között.
Ez Nekem mind ijesztő!
Pl: nem értem miért kellene nekem újratanulni a file kiterjesztéseket. Miért nem lehet egységes?
Valahogy kicsit úgy érzem a két irányvonal (win-linux) próbálja időtlen idők óta térdre kényszeríteni a másikat.
Minden esetre én azért használok wint mert "bolondbiztosabb". Ez van. Eddig akárhányszor próbálkoztam linuxal mindig csak a macera volt vele... Mivel erre az embereknek nincs életidejük meg nem is érdekli őket (engem sem) a program mélységei, ezért a világ windows alapú. Amíg ez nem változik így is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tudományos Pandémia Klub
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Arc Raiders
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- TP-LINK routerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest