Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia,semmit különlegeset nem írt ki csak azt,hogy nem tud betöltődni
.Ekkor jött a klasszikus fixboot,fixmbr de ezután meg,hogy hibás N..... már nem e,lékszem rá mi.
Ekkor raktam újra a virtual box-os xp úgy-hogy még kísérletezzek egy megbízható hülye
biztos titkosításon.
-
qwertly
addikt
Én elsőnek egy virtualis pc levő xp titkosítottam vele de következő induláskor nem indult el.Igaz,hogy variáltam vele,mert beállítottam,hogy fake windows hiba üzenettett adjon.Mert azt is belehet állitani
.De nem szeretem volna ha élesben csinálja ezt.Ezért kértelek,hogy mondj valamit a programiról.Úgy-hogy köszi.
-
qwertly
addikt
Szia!Látom benne vagy a témában az általad javasolt titkosító programokat ismerem.De találtam egy újat amelynek elég jó a renoméja BestCrypt Volume Encryption magyarul is tud.Szerinted milyen lehet?
-
qwertly
addikt
Szia,már vártam a cikkedet jó volt
,igaz hogy hiányoltam egy kicsit a rendszerpartíció titkosításának a bemutatását.De így is gratura a cikkhez még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest