Hirdetés
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztszie
csendes újonc
Sziasztok. Valaki tudna segiteni a wheelsben? 2multis trofeara lenne szuksegem a platinahoz. Kb 10 perc az egész. Nagyon hálás lennék
-
Sliderxy
senior tag
Van tapasztalatotok PS4-PS5 verzió közötti különbségekről?
PS5 verzió újonnan most olyan 13 körül már elérhető lemezes verzióban.
Használtan nem találok sehol.PS4 verziót találtam használtan kedvező áron, viszont ahogy tudom az upgrade PS5-re nem működik.
-
yagami01
aktív tag
Az irányítás furi kicsit. Néha tud idegörlő is lenni. De vártam, nem azért mert HW, hanem azért, mert "kis autó".
(nem mellékesen dolgoztam is rajt, de ez még nem jelentené azt, hogy kipróbálom, erre azonban kíváncsi voltam)
A grafikára szerintem nem lehet panasz, a játék szép és kidolgozott. Az IGN-es review ki is emeli ezt néhány konkrét példával. De én is látom, hogy főleg a témájához képest, szerintem eléggé részletesre sikerült. Ezzel nincsen gond. Engem legjobban az zavar, hogy nincs 21:9 támogatás. Találtam egy olyan kommentet redditen, hogy pár patch és raknak bele (elvileg, ha ez igaz), de ez lehangoló volt. -
Chalez
őstag
válasz
Felesbandi
üzenetére
A Dirt 5 ennél klasszisokkal jobb a maga nemében. De szebb, az is biztos. Jön majd a Forza, addig valahogy kibírjuk, aztán jövőre GT7, és pár évig lesz mivel autókázni.
-
.LnB
titán
válasz
Felesbandi
üzenetére
Így van. Ez is ilyen Cini Minis dobozba való, ajándék játék szint.

-
Chalez
őstag
Kipróbáltam, a sebesség megvan, de semmi különös, csalódtam kicsit. Olyan gagyi hatású az egész, aki ezért pénzt mer adni, az jól gondolja meg, ha nem biztos a dolgában.
-
.LnB
titán
Elég egyhangúnak tűnik nekem...
Ára?
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Egyedi ékszerdobozka
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest