- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
nekem ez ELEX bődületesen idegesítő volt, bánom, hogy megvettem...
ca. 3óra?! mondjuk én nem is vártam tőle többet, mert amennyit letöltött...telepített mappa 17,4GB
mondjuk nem is értem, miért kapott RPG besorolást, de van 1 tippem. van benne ugye karakterfa, skillpontokat lehet osztogatni...mert másmiatt valóban nem érdemelne...nem estem tőle hasra, de nem is akartam. tudtam, hogy nem fogok...vannak benne hibák, bosszantó és vagy fura dolgok...de ha lenne második rész/hasonló alkotása az "illetőnek" amit felkarolna egy nagyobb cég, akkor még lehet is belőle valami... kezdetnek ez nagyon tetszik nekem, jó az irány...remélem lesz valami előrelépés ezzel kapcsolatban
-
- = Zk = -
félisten
részemről jó áron startolt, így megvettem...
30 percet vertem bele hirtelen, de érdekes... van ami tetszik, van ami nem... majd pihi után haladok benne tovább, odafigyelve részletekre... -
- = Zk = -
félisten
steamre jön?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest