Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
1997-es Civic 1,6VTi 4D. Én vagyok a második boldog tulaja.
Egy dokié volt Veszprémben, aztán beadta kereskedésbe, ahol kb. 1 évet állt, nem kellett a kutyának sem és meg pont arra jártam egy barátommal, amikor kocsit kerestem és rögtön beleszerettem, főleg mert a kedvenc színemet kapta a kocsi (mélykék). Aztán azt mondta a kereskedő, hogy a doki Angliába megy dolgozni, ezért vett egy jobbkormányos Accordot és ezt meg eladta, de szerintem ezt a kocsit összetörte és így már nem kellett neki.
Látszik az ablakokon is, hogy a rendszám bele van gravírozva, de az első szélvédőn és az anyósülés oldali ablakon nincs! Mondjuk viszonylag szépen csinálták meg, de azért a jövőben szeretném megcsináltatni rendesen, ha nem adom el. Nagyon kacsintgatok valami hátsókerekes verda felé, mert ez a kocsi jó, de azon kívül, hogy néha elmegyek vele gyorsulni, nem nagyon van más szórakozásom benne.
Nem vettem bele hangcuccot, mert nem az én stílusom a lassan menés és zenebömböltetés, inkább a kipuff+motorhangot hallják, ahogy huzatom az utcánkban.
Szerintem egy 3-4 tagú családnak tökéletes, mert van nagy csomagtartója, ha nem huzatod elmegy 7 literrel is, de ha kell tudsz haladni is és azért nem túl feltűnő autó. 2 éve van meg, lassan 2 és fél éve. Tagja vagyok a HBKM-nek, ők szoktak nagyon jó hondás bulikat összehozni, illetve 2 évente egyszer egy Hungaroringes pályázást is. Azt hittem nagyobb a Ring.
A gondom pont a klub miatt, hogy milyen autó legyen helyette. Nem szeretnék kilépni, de a Honda hátsókerekesei nagyon drágák (NSX, S2000), inkább a Nissan vagy a Toyota régebbi autói (200SX, Supra) lennének elérhetőek számomra. Új autót meg tutira nem vennék, mert azzal még nagyobb szívás van: több adó, több biztosítás és volt már nekem új 2004-es Fiestám, azzal is majdnem ennyit szenvedtem, aztán mióta nem az enyém már nincs gondja, lehet csak én vagyok ilyen hatással a kocsikra?
Milyen kocsid van most?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest