Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
actival63
aktív tag
Én nem gyárvásárlásra gondoltam. Mit tud nekem adni a RTG? Licenceket egy VGA készítéséhez. Az AMD-nek mi kell? Pénz és gyártókapacitás. De mit fogunk kezdeni a licencekkel? Na ez itt a nagy gond. Ha valamilyen együttműködés van, lesz köztük azt a tárgyalást nem most kezdték.
Érdekes de 2-3 hónapja arról írtak, hogy az AMD annyi pénzel nem rendelkezik, hogy a bérgyártókat előre kifizesse pedig a HBM2-es gyártását a rossz kihozatali arány miatt előre kell fizetni. A Samu hirtelen bevállalta az AMD bérgyártását ...majd kifizeted ha lesz pénzed öregem. Sót már lassan minden AMD terméket ők fognak gyártani. Akkor most mi van? Az utolsó negyedév annyi lóvét hozott, hogy még most is számolják?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest