Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rolandhun95 #5126 üzenetére
Nem volt irónia...csomószor kell bekapcsolnom az appoknál. Van vagy 30 live wallpaperem amit ha éppen használok akkor bekapcsolom ha meg nem használom akkor kikapcsolom, feleslegesen ne induljon el. Meg még használom más appoknál is de ott elég egyszer bekapcsolnom.
Amúgy AOSP gyorsabb, smothabb viszont a színkezelése jobb a MIUI-nak sajnos és a hang is egész jó, AOSP-on mindig telepítenem kellett Dolby-t és/vagy nlsound-ot, bár crdroid-ban alapból van dolby. MIUI-n nem használok semmi mod-ot, még a No Gravity kernelt se tettem fel. Kíváncsi voltam, hogy jobb-e az akku idő de nem érzek szignifikáns különbséget. Talán AOSP jobban merül és ott a pixel-es cuccok miatt kell gms doze magisk modul. Nekem nagy panaszom nincs bár a 120W-os töltés miatt gondolkodtam egy Redmi Note 12 Pro Plus-on, meg az Poco F5 is érdekes de rájöttem, hogy eléggé halott az androidos játékipar, nincsenek már nagy AAA címek ami miatt kellene a combos hardver. Szóval nekem felesleges pénzkidobás egy új teló, főleg, hogy kiszednek belőle mindent, se microsd, se fm rádió, nagyrészt már jack csatlakozó sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest